Komentari za tekst "Ovo su odgovori na NAJČEŠĆA pitanja o testu na trudnoću"

Komentara
29
Ostavite komentar
26. XI i 19. XII su mi testovi bili negativni, iako je su rađeni posle 10 i 33 dana od začeća i sa prvim jutarnjim urinom. 14. VIII se rodila beba!
Ja sam test radila u subotu ujutru nakon 10 dana kašnjenja i bio je negativan. U ponedeljak sam radila test krvi i pokazao je da sam trudna. Danas sam mama jednomesecnog dečaka :)
Kasni mi 2 dana sto se inace ne desava,ciklus mi je izuzetno tacan.Poslednja menstruacija je bila 02.07 a imala sam do 22.07 par odnosa bez zastite.Test sam radila prosle nedelje i bio je negativan,stim sto nije bila jutarnja,sutradan sam ponovila ali ponovo negativan.Vec od 20.07 imala sam par dana neki ukus metala u ustima,i spava mi se non stop i cesto se ratuzim,pocnem da placem pa prestanem :) ako sam uopste trudna ovo mi je prva trudnoca.
Meni je test bio negativan, a za koji dan cu da se porodim:):):)! Doduse, uradila sam ga popodne...nisam mogla da cekam do ujutru, u svakom slucaju vadjenje krvi je ipak najpouzdanije!
Nije lose naglasiti da ako potoji minimalno bledo roze linija pored kontrolne linije koja je izrazito crvena...da u pitanju je trudnoca.
Meni je toliko bila bleda crta da sam morala da probudim supruga da on vidi, jer mi se cinilo da od preterane zelje pocinjem i da umisljam :-)))
Posle smo se oboje smejali ko ludi! Danas imamo bebu od 5 meseci i presrecni smo! :-)))
obe trudnoće testovi su pokazali jeedva vidljivu drugu crticu ;)
Na uputstvu pise samo mnogi ne citaju
To se meni desilo. Prvo uveče, pa onda i ujutru. Neiskustvo, mislila sam moraju biti iste boje, ne valja test :-D . A sutra ulazimo u 7.mesec :-) . . .
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Ovo je vrlo značajan naučni podvig koji će odrediti budućnost lečenja »
Pronalaženje prave strategije za mršavljenje može delovati kao nemoguća misija »