Komentari za tekst "Najpopularnija i najneobičnija imena u Srbiji"

Komentara
175
Ostavite komentar
Ja imam sina zove se Mateja, sada sam u drugom stanju, sin kaze da hoce seku i da joj da ime Mina. Ali ako bude bata to jos ne znam, meni se svidjaju: Ilija, Adrija, Tadija, Aleksa.
Meni se sviđa ime Veljko👶
Predlazem ti da ga nazoves Andrej,vise se slaze sa Mateja.Jer Andrija mi vise ide uz Matija.Takodje mislim da bi se ime David lepo uklopilo uz Mateja,naravno sve to ako bude bata:)
Naše cerke se zovu Tara i Neva.Uskoro ce dobiti sestru koja ce se zvati Lada
Prva cerkica mi se zove Milana po mome ocu koji mi je puno znacio :) a druga Darija. Oba imena imaju prelep znacaj sto je igralo veliku ulogu, kao i kombinacija sa prezimenom.
Planiramo jos jedno, ako bude decak zvace se Milos ili Luka, a devojcica Lana ili Nikodina ❤
Moj sin se zove Todor i znaci Dar od Boga. A po meni je dete najlepsi dar koji covek moze da dobije. I u parkicu ga svi upamte,evo ga Tosa :-) izdvaja se u moru Andreja,Mateja i Luka :-)
Po meni je David najlepse ime,tako se zvao najveci biblijski junak.Takodje Andrej je mnogo lepo ime, to je staro srpska verzija biblijskog imena i mnogo je lepse od Andrija koje je nastalo mnogo kasnije izvedeno od Andrej :) :D
Čisto da se zna da smo našem sinu dali ime Vukan. Bilo u izboru i ime Milan jer ni jednog lošeg čoveka sa tim imenom ne poznajemo.
Sin mi se zove Maksim,u 6. mesecu trudnoce sam cekamo devojcicu i najverovatnije ce se zvati Simeona
Mi imamo sina LOREN i cerku ANTONELA... Vidim tih imena nema ovdje a ni u nasem gradu jos nismo culi da neko nosi to ime i bas smo srecni zbog toga..... :)
Zato sto to nisu nasa imena...
Moja cerkica se zove Kjara :) ... ocekujem sina i jos nemogu da se odlucim za ime
Sin nam se zove Vuk a za drugo dete jos nismo izabrali ime. Meni se najvise svidjaju: Nevena, Andjela, Sara, Sofija, Teodora, Dorotea, Katarina, Anastasija, Tamara, Maja, Natalija.
ja imam curicu Jovanu i sina Damjana, opet ocekujemo bebce- ako bude sin bice Dimitrije, a za curicu pojma nemam...mozda Andrijana?
Nasa cerkica zvace se Senka..retko je, lepo:, kratko u jasno...obozavam to ime
Moje ćerke se zovu Iva i Una
jos uvek ne znamo pol, al tata zeli za devojcicu imena npr Danica, Nikolija, Dusica, Jelka, Jelica...a ja uopste nemam predstavu...Za decaka je vec odavno odluceno da bude Sava...
Moja deca su Julijana i Andrej
sviđaju mi se za devojčice Emilija i Ljubica
a za dečake Luka, Jovan Aleksa, Aleksandar
moja prva cerka se zove Marisa a druga je na putu i mozda ce se zvati "Valentina"....
Bratee....
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
U prazničnim danima, mnoge bebice će prvi put probati hranu sa roštilja. Pročitajte zanimljive recepte i savete kako da im pripremite ukusan prvomajski obrok »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »
Oporavak traje od četiri do šest sedmica »