Komentari za tekst "Konačno smo dobili odgovor zvaničnika: Šta će biti sa platama za trudnice i porodilje?"

Komentara
33
Ostavite komentar
Ja sam bila prijavljena na 45000 platu,a rešenje sam dobila na 22000 jer su svi sem mene bili na minimalcu pa sam morala i ja. Žalila sam se al sam još i optužena za zloupotrebu.
Drugarica isto kod privatnika ima platu 41000 i dalje dobija tako 100%,mada jos i na vreme on joj uplacuje,ne ceka na drzavu.
Ovde se racunaju radni sati bez obzira na prosek tih zadjih plata sto traze.
Kako onda njoj drzava isplacuje platu 100%? Nesto mi je skroz nejasno. Dzaba je moja plata bila 24000 kad cu nekad dobijati manje nekad toliko,svakako nije 100%.
Dobijate prosek poslednja tri mesec od meseca otvoranja bolovanja bez toplog obroka i prevoza...
Dakle, to je to...

ja sam dobijala i po 20 hiljada, tako da tih 100% oni racunaju po ne znam kom sistemu
Cak mi je i receno da moj ugovor sefa odeljenja ne vazi dok sam na trudnickom i porodiljskom. Kao i to da oni ne znaju za povecanje, tako je bilo i prosli put. Isto sam ih zvala da vidim sta je sa tim isto nisu znali nista, a vec od sledece meseca sam primala 25,111din. I tako svaki naredni mesec i sad opet ne znaju za povecanje, pa cemo videti sad kad mi legne plata sta ce biti...a ovaj put je minimalac 27, 627 din.
Odgovora nema...necemo ni dobiti odgovor. A povecanja nema jer sedimo kuci i nismo im od koristi, sto bi povecali nama platu kad ne radimo i ne doprinosimo firmi. I to ti je to...A mi treba da se snadjemo sa ovako malim plata, jos kazu primamo 100%. A kojih 100%? Oni na koje smo prijavljeni...
Znam da smo mi kod mene u firmi morali da potpisemo ugovor da imamo III stepen srednje skole, ko ne potpise dobija otkaz, a ja npr imam fakultet i opet primam mizernu platu. Al nema veze, nama ne treba ionako sedimo kuci, a beba, a racuni, a hrana to sve moze da ceka.
Da nije zalosno bilo bi smesno.....drzavo Srbijo......
hahahah pa ovaj čovek nema pojma o životu! Smešno koliko žalosno!
Ovo je sramota, ko je ovaj covek i sta radi tj. ne radi!? On kao zaradi platu!?
Strasno!!!!!!!!!! I koji je konacan odgovor? Zna li ko!?
A odgovor je?!
Dok oni razmotre prolazi vreme,a mi neka se snalazimo kako znamo i umemo.
Covek je neobavesten potpuno. Dva puta muca na postavljeno pitanje. Ili mu niko nije rekao sta sme da kaze na tu temu... Za Anu Babovic pozdrav za dato objasnjenje...
Komentar je u stilu "pravicu se mrtav" ;)
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
U prazničnim danima, mnoge bebice će prvi put probati hranu sa roštilja. Pročitajte zanimljive recepte i savete kako da im pripremite ukusan prvomajski obrok »
Jaja su lako kvarljive namirnice te je neophodno voditi računa o nabavci, pripremi i konzumiranju »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »