Komentari za tekst "Predložen zakon protiv dečjih kolica"

Komentara
129
Ostavite komentar
Nasa drzava je preterala svaku meru.Neka hvataju narko dilere koji prodaju drogu deci u skolama a nas majke neka ostave na miru.I ovako je ta komunalna policija izmisljena da uzima pare.Gde su tamo gde treba ?Moja ulica je prava reka kada oadne kisa a njih nema ni po prijavi!!!
kad god ostavim svog sina kod mojih roditelja tj.kod dede i babe komsika zove miliciju tako je bilo kad je imao 14meseci tako i sad kad ima tri i po godine
Smesni ste. Da vidim samo kako cete da sprovedete ovaj zakon.
Zalosno- otezavati majkama izlazak sa bebom. A sta ako majka ima dvoje ili troje dece? Treba ostavljati decu samu u stanu da bi prvo spustila kolica- ili po povratku iz setnje ostaviti decu u zgradi da cekaju da se mama vrati po njih da bi prvo odnela kolica ustan??? 😟😒😠
Ova država rešava probleme od pozadi, od najbanalnijih pa će na kraju one krupne tipa nezaposlenost, izumiranje privrede, besparica i ostale "sitnice".
Nije jednostavno vući kolica gore -dole. Slažem se sa tim ali da li je iko od vas pomislio na pozar u zgradi npr..
Hodnik tj zajednički prostor mora biti prohodan ukoliko dodje ne daj Bože do požara ili neke panike..
Svuda u svijetu je to zabranjeno prvenstveno zbog tih stvari. Mislim da je lakse povući kolica nego doći u sitaciju da ne možeš da izadješ iz zgrade a zivotno si ugrožen.
Bas tako.Zivim u zgradi gde desetak beba ima,pa zamisite da svi ostavimo kolica.Ja prva sa muzem iznosim kolica jer sama ne mogu.Nek gospodje nabave dadilje a ne vasar da pravimo.Ja dete ne bi stavila u ta kolica gde je mozda neko pljuvao namerno.Dosao olos iz svojih sela pa navikao tamo kao stoka da zivi bez ikakvog reda.
Ne mogu da verujem da sam procitala ovu vest! Ju! Ju! Ju!
To samo moze da prijavi iskompleksirana neudata babadjevojka koja nema djece, ni kuceta ni maceta, bijedno :-(
Bruka i sramota cime se oni bave...imaju mnogo bitnijih stvari koje treba da resavaju..njima smetaju decija kolica.Neka kaznjavaju one sto treba a majke nek ostave na miru...dobro se nisu setili da poklone majkama po 50.000 hiljada...nego da im uzimaju.
Niti smo prenaseljena zemlja, niti smo dovoljno napredni da u svakoj zgradi imamo lift. Ovo je porazavajuca stavka zakona.
Pitam se koje su okolnosti ublazavanja kazne? Mozda bi bilo prihvatljivo da ukoliko zgrada ispunjava sve uslove za lako prevozenje kolica onda kazna neka i postoji. Ukoliko ne, neka se nasilno "uvede" tolerancija i one koji ovako nesto prijavljuju neka sledi kazna.
ma mrs u pm.slepci
Ovoo je dnoo dnaaa! S**em ti se na drzavu i na zakonee i na svee! Da je sreca da ispred svakih ulaznih vrata budu po jedna kolicaa! I posle zatoo zene ne radjaju!
Najbolje izmisliti parking za kolica, ipak je to prevozno sredstvo. Boze koji debili, samo gledaju kako da nam udare po novcaniku.. Uzas
ma da izvinete je . . vam
g pas ma . . . svima najbolje da se deva ne radjaju i bilo bi fino...a vamo trazite natalite sram vas bilo....SRAMOTA BRE STA RADITE SRAMOTA umesto te komsije da pomognu u takvim situacijama oni zovu komunalnu a i ovi u skupstini ma obezbedite da imaju svi uslove normalne i nece biti problema....
Mudrije bi bilo da oni nama plate zbog ugrozavanja egzistencije. Sram da ih bude!
Sad cete sve vi da me napadnete, znam, ali moram da kazem...zensko sam, ne mogu da cutim ;-)

Kolica, bicikl, velika saksija ili bilo koji drugi predmet ne smeju da stoje na putu evakuacije u slucaju pozara, jer se na taj nacin ugrozava bezbednost svih stanara, ukljucujuci i same vlasnike tako postavljenih objekata. Naravno, podrzavam ideju da se kolica odloze na lako dostupnom mestu, ali samo i iskljucivo ako ne ugrozavaju bezbednost u slucaju pozara ili neke druge vanredne evakuacije.
Takodje, apsolutno sam za mere ukazivanja na greske ili propuste, nikako za novcane kazne za tako banalne stvari.
Hej vi "veliki", hajmo malo po dzepu ovih sto se bahate po trotoarima, sto zagadjuju ionako mali broj parkova necisteci za svojim kucnim ljubimcima, sto kroz prozor odlazu smece... Gde ste u tim situacijama?!
Pa ja ne mogu da verujem jos malo pa ce se zabraniti i radjanje dece. Sve im smeta sve su ukinuli ni trudnice vise nemaju slobodu . Sve im se naplacuje . pa kako vas nije sramota!!!!
treba drzavi novac pa vise ne znaju sta da kaznjavaju,ne bi me cudilo da uskoro pocnu da traze dozvolu za upravljanjem decjim kolicima,jer ja vise vozim po ulici zbog parkiranih aytomobila.umesto da izlazak u setnju s detetom bude uzivanje,ja se nerviram i lomim kolica
Gde mi to zivimo 😕 a zasto ne kaznite bahate vozace koji ne puste majku sa bebom u kolicima da mirno predje ulicu na pesackom prelazu, ili idiote koji se parkiraju na trotoarima tako da ne moze ni pesak prodje, a o kolicima i da ne govorimo .... ?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Svaki porođaj je priča za sebe i predstavlja posebno iskustvo za svaku majku »
Bolne bradavice, grebkanje, nespavanje, napadi gladi, konstanta žeđ su samo neki... »
Uvek slušajte svoje telo i pružite mu negu i pažnju koju zaslužuje »
Recept za neverovatno ukusnu tortu koja se pravi za samo 10 minuta »