Komentari za tekst "KAKVA SU NAM PORODILIŠTA? Novo Bebac istraživanje!"

Komentara
109
Ostavite komentar
Da li se neka porodila u skorije vreme u Dragisi Misovic? Ja jos malo pa ulazim u deveti mesec, ali sve sto sam citala za ostala porodilista me uzasavaju, iovako se plasim samog porodjaja...
Medigroup, dr Milica Kostic Andjelic, svakome ko je u mogucnosti da izdvoji neku sumu novca za porodjaj bih preporucila. Verujte da ne zalim jednog dinara,porodjaj pamtim kao divno iskustvo, posle carskog reza nisam imala nikakve znacajnije bolove i mogla bih jos 10 puta tamo da se porodim.
Upravo me je porodila dr Milica Kostic Andjelic po drugi put. Sa oba porodjaja nosim sjajna iskustva. Prvi porodjaj je bio prirodni (sto doktorka podržava) a drugi je morao biti carski rez zbog položaja bebe koja se do 39. nedelje nije okrenula. Nakon prvog porodjaja koji je trajao oko 5 sati, imala sam utisak da mogu odmah da ustanem sa stola. Oporavak je bio savršen, bez bolova i ikakvih komplikacija. Drugi porodjaj pre dva dana je bio carski rez koji je zbog pucanja vodenjaka bio hitan pa sam bila u totalnoj anesteziji. Doktorka je u sred noći došla da me porodi i sve je proslo sjajno. Beba je dobila desetku a ja se brzo oporavljam - prvo ustajanje sam imala nakon 10ak sati od operacije uz pomoć fizioterapeuta. Nakon 14h i uspešne druge šetnje, skinut mi je kateter (koji nisam ni osećala). Već nakon 24h od porodjaja sam se kretala bez problema. Lekove za bolove nisam previše uzimala (2-3 puta dnevno). Zaista sam prezadovoljna kako dr Milicom i njenim odnosom prema pacijentima (sve nas tretira kao jednake, našali se kada treba i ume da vas opusti i uputi nežnu reč), tako i ostatkom tima u MediGroup (anesteziolog je bila divna, strpljiva i nezna, sestre uvek na raspolaganju, fizioterapeut takodje) i uslovima boravka.
Izvinite, mene zanima samo da li ste isli na CR na zahtev ili su postojale indikacija to, i da li postoji mogućnost da se to uradi u privatnim klinikama, jer zakonski nije dozvoljeno.
Ne, imala sam hitan carski rez. Doktorka je htela prirodno, ali su jednoj bebi krenuli da padaju otkucaji srca i zavrsilo se operativno.
Zaboravila sam da dodam, ona ne radi carski rez na licni zahtev, za druge lekare ne znam.
Slazem se, Dr. Kostic je fenomenalan strucnjak i doktor, a Medigroup savrseno porodiliste, ja sam drugi carski rez tamo imala i sve je kako treba, od usluge hrane i smestaja!
3 puta sam se poradjala u Betaniji-Novi Sad, i jos bih 10 puta,koliko su svi divni bili prema meni, nikakvu vezu nisam imala! Bebu koju sam izgubila u 5 mesecu trudnoce greskom lekara iz Sremske Mitrovice,nakon nekoliko dana mi se slosilo,primili su me u Betaniju koji su me cekali ispred vrata,toliko su se pozrtvovali da bi spasli bebu i mene ja u zivotu to nisam videla,neizmerno im hvala sto su mi spasili zivot,i delili savete i podrsku. Da li je to sreca ili sta vec ne znam,ali svaki put kad sam tamo otisla svi su bili divni. Ima nas raznih, tesko je udovoljiti ljudima... Ne znam odakle toliko negativnih komentara na ovo porodiliste.
Porodila sam se pre 15 dana u Somboru. Prvo dete. Bez veze, bez mita i podmicivanja, i prezadovoljna sam. Od lekara, babica pa do sestara. Hrana je bila odlicna. Odrzavano je sve prilicno cisto koliko je to moguce. Primetila sam da se zene zale na razne gluposti, tako da se bojim da ova anketa bas nece biti merodavna. Ali opet sve smo razlicite i imamo razlicita ocekivanja.
Hvala dragom Bogu, nisam se porodila u Srbiji.
Blago tebi ..
Naša podilista koliko mogu da zaključim iz svih komentara su skoro svuda manje više ista. Svuda vlada mito i korupcija, ako nemas vezu kao da ne postojiš, higijena na nivou srednjeg veka, a ako se nedajboze požalis e tek onda si ga ugasio. Porodila sam se jula prosle godine u Vranju, prvo dete, uredna trudnoća, bez ikakvih tegoba, porodjaj je trajao 17 sati, ležim na stolu i vrištim od bolova, ne znam uopšte šta treba da radim, kako da dišem,da li da guram, a nema nikog pored da ti bilo šta kaže. Onda odjednom dolaze dva lekara, krecu da mi skacu po stomaku, da mi se deru jer ja zaboga NEĆU da saradjem, i kad bi se samo jednom napela beba bi izašla?! Pritom me nisu ni klistirali, pa mame koje su se poradjale prirodno znaju šta ovo znaci.. Da ne dužim, završilo se tako da su bebu morali da reanimiraju, 5 dana je bila u inkubatoru, jednom rečju HOROR koji se nikad ne zaboravlja. Ugrozili su i detetov i moj život, i na kraju u otpusnoj listi sve med i mleko, kao da ništa nije bilo. Da je imala opcija 0 bodova u anketi definitivno bi skoro svakog ocenila nulom, od higijene, hrane, čistačica, sestara do lekara koji samo gledaju kolko ces da ij častis. Bruka i stamota za profesiju, jos pritom rade na po meni najlepsem mestu gde novi zivoti dolaze na svet, a oni rade kao po kazni.
Tako je i u Novom Pazaru! Ako nisi dobra odma popijes samar, ili sto bi oni rekli “ne saradjujemo” 😒
Ja sam Iz Zemun a, I prvi put Sam trudna. Moze neka ocena sto se tice porodilista u Zemunu? KBC zemun it'd.?
Ja sam se porodila u martu u KBC Zemun, imam samo reci hvale! Sa sestrama sam imala super odnos, doktori ekstra, pedijatri odlicni, babice super. Najbitnije je da saradjujes sa njima. Pitas sta god te zanima, sve ti lepo objasne. Higijena isto dobra. Poradjala sam se tamo i 2014, bilo je mnogo drugacije, sestre nisu bile ljubazne uopste. Higijena je bila mnogo losa, sad je sve renovirano i mnogo je bolje. Opet bi isla tamo!
Sve sem samog ulaza u zemunsko porodiliste je renovirano(ja sam bila pre dve godine) solidni uslovi, higijena toaleta u delu za porodilje na nivou sto je jaako bitno, sestrice uglavnom divne, hrana sasvim ok. Najbolji doktor je Igor Plješa, i kao osoba a i kao vrhunski strucnjak..
Slucajno sam dala -. Ja sam se porodila u decembru u Zemunu i prezadovoljna sam. Porodio me je dr Pleša, ali sam čula da su svi ostali doktori super. Čisto je, svi su ljubazni. Ja sam bas zadovoljna.
Porodilište BelMedic nije ponuđeno kao opcija
Ne mogu da popunim anketu jer ne dozvoljavate opciju da nije lekar bio za vreme porodjaja tu. Bila sam samo ja i dovikivala sestru koja je poradjala drugu porodilju... beba je izsala i ova je doletela u poslednjem casu samo da ga uhvati u čaršaf. Visegradska 2015.
Ležala sam mesec dana na odeljenju Humane reprodukcije u Višegradskoj. Svaka preporuka za njih, divni su svi, od čistačice do načelnika, i to prema svima, niti sam imala vezu, niti sam koga podmićivala. I sve je čisto i uredno. Porodio me je carskim rezom dr.Dušan Vukolić, i sve je proteklo odlično, iako je bio rizičan porodjaj. I tu se svaka pohvala za Višegradsku završava. Odeljenje carskih rezova užas! Prljavo, neuredno, nezainteresovani, medjusobno se svadjaju, ogovaraju pred nama, niko ne govori informacije koje posle očekuju da znaš...Samo upadaju jedna po jedna, ne smeš nikog ništa da pitaš jer samo odbruse, ili ne odgovore a i ne konstatuju te. Jedino dobro u svemu tome što sam znala da traje samo 3 dana i idemo kući.
Zasto nema Senta u anketi?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Jaja su lako kvarljive namirnice te je neophodno voditi računa o nabavci, pripremi i konzumiranju »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »