Komentari za tekst "Kako je biti majka četvoro dece"

Komentara
89
Ostavite komentar
Zasto mislis da preteruje, ja sam sto puta vozila u helankama u kojima spavam ako znam da ne izlazim iz kola sto bih se presvlacila?
I ja sam majka cetvoro dece i zaista je tako😀
Ovo mi je dobro poznato, jer sam i ja mama četvoro dece, i čekam peto. Samo što ja nemam blizance, već su svi različitog uzrasta. Od devet i po, sedam i tri godine do bebe od deset meseci i sada sam u 32. nedelji trudnoće.
Bravo, svaka cast! Zelim vam puno zdravlja i srece u zivotu.
Ove minuse i negativne komentare ne razumem, zar je toliko frustracija, zlobe, zavisti i ne znam cega jos u mnogim zenama/majkama....!?
Svaka cast!Ja imam jednu devojcicu zove se Valentina 💗 💗
Pa ovo je stvarno nešto prelepo!❤
svaka ti cast! super napisano :)
Tekst je predivan zaista,svaka vam cast!
Pravo bogatstvo 💜💜💜
Divan tekst jer je istinit. Jos ako dodamo tu situaciju ako se deca razbole pa i vi sami onda zaista tapkas u mestu.
Pozdrav i puno srece
Divno
Ja sam majka 4 dece,od toga su starija cerka koja je se udala i trojke koje imaju po 16,5 godina. Na putu je 5 dete radi zdravlja jedno od trojki. Toj,devojcice. Lako je bilo u pocetku gajiti,al kad su posli u skoku muke sam mucila,hvala bogu i to sam prebrodila.
Zadivljena sam. Svaka cast. Nadam se da cu i ja uskoro osjetiti najvecu radost. To treba da bude cilj svake osobe.
Stvarno svaka čast!!!! Nas koje kukamo samo sa jednim detetom treba da je stid ,ali stvarno :)
Pozdrav Andrijana i vama.Drago mi je da ima zena koje podrzavaju moje misljenje.
Veliki pozdrav za tebe i tvoju porodicu. Malo je nas koje ovako razmisljamo, svi su u fazonu ijaoooo pa greota da ostane sam, bez bate ili seke. Uhhh zamisli, bice sam na svetu i u zivotu ako nema bracu ili sestre, ja sam jedinica takodje i nikada mi nista nije falilo, uvek sam imala vecu podrsku i pomoc od dobrih prijatelja nego od rodbine.
Tako da draga moja uzivaj sa svojim detetom, a ko hoce brdo dece neka radja ako moze sa tim da se izbori, finansijki i fizicki.
Tako je imenjakinjo.Sve si lepo napisala.Ova sto hoce copor oko sebe pa neka se razapinje njen problem.Ja sam srecna i sa jednim detetom potpuno.Niti je ova doticna bolja majka od drugih.Moj svaki trenutak je posvecen mom sinu koji sada uci i istrazuje svet oko sebe.
A zasto da te bude stid, objasni mi molim te? Nije svako za veci broj dece i ne pronalazi se svako u tome. Ja imam jedno dete i to je za mene sasvim dovoljno, ne kukam, super mi je. Ne vidim sebe sa gomilom dece i kraj price. Nije ona veca majka zato sto ih ima cetvoro od nas koje imamo jedno.
Tara, nemoj biti previse stroga prema sebi. Svako ima odredjen kapacitet preko kojeg ne moze, tako da je skroz u redu ako neka ima jedno, i svakako bolje nego vise ako prosto oseca da ne bi dala maksimum.
Bravo divna zeno 😊
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Svaki porođaj je priča za sebe i predstavlja posebno iskustvo za svaku majku »
Bolne bradavice, grebkanje, nespavanje, napadi gladi, konstanta žeđ su samo neki... »
Dečija koža je osetljiva, štitite je kremom za sunce i tokom prolećih dana »
Predstavljamo vam osam narodnih lekova za umirenje kašlja i izbacivanje šlajma »