Komentari za tekst "Maska je obavezna i na porođaju: Evo šta o tome kažu mame koje su se sa maskom porodile"

Komentara
30
Ostavite komentar
Не пада ми на памет да ставим маску. Ако ми је ставе скинућу је у бацити, чак ћу их ако треба и добро изрибати. Неће се на мени нико иживљавати.
Била бих у стању, ако будем при снази, и да их ишутирам. Кретени безосећајни!
Drage buduce mame! Ja sam se porodila za vreme korone. I mogu da kazem da nije ni malo prijatan osecaj poradjati se sa maskom na licu. Ali posto sam se poradjala carskim retom,tu je i maska sa kiseonikom. Meni su strasno smetale i uspanicila sam se, pomislila sam da cu se ugusiti. Ne znam da li tako rade i u ostalim gradovima,ali u Cacku to rade.
Meni su trazili masku kad sam se u aprilu poradjala. Na pola porodjaja ja sam je skinula ne mozes da dise, a sa maskom tek. kad su mi rekli da je vratim samo sam rekla ja ne mogu da disem, i pocela da se gubim. Odmah su je skinuli i nakvasili mi usta i jezik sa mokrom gazom. Zato molim sve doktore da puste trudnice da se porode bez maske, rizicno je i za majku i za bebu.
Bez razmišljanja bih se porodila kod kuće, ovo što rade po bolnicama nije humano! Sramota jedna !
Greskom sam glasala negativno. Ma izivljavaju se nad narodom. Dodje mi kuci da se poradjam ne mogu da smislim vise gluposti kojima nas uslovljavaju.
I ja isto razmisljam kuci da se poradjam... Ne pada mi na pamet da stavljam tu brnjicu.. Ni ovako je ne nosim a ne jos na porodjaju.. Nisam prsla jos toliko.. I izvinjavam se i ja sam greskom stiska negativno male tipke a veliki mi prsti🤣
ovo je vec izivljavanje,ako je istina, naravno. Pa ja i sad pred porodjaj i bez maske disem tesko kad se mslo zamorim,a kamoli sa njom. Vrlo dobro se zna da zena mora satima da dise duboko, kratko,kombinovano,i to nije lako kad krenu kontrakcije,a posebno naponi,jos sa maskom. Meni ovo nije cak ni tuzno,vise je smesno. Ne bih drzala masku pa nek me
izbace iz sale ako smeju. Onoga ko je ovo smislio bih prvo naterala da se porodi sa maskom pa ako kaze da je super,moze! Neka obezbede svakoj trudnici da bude jedina porodilja u tom trenutku u sali,oni lepo navuku skafandercice njihove,vizircice,maskice,itd i bice im top,nista nema da im fali 😁🤪😁🤪😁🤪😁🤪
Iskreno ne pada mi na pamet da na porodjaju nosim masku. Samo ce mi jos ona faliti.
Zasto bismo se poradjale sa maskama i mucile kada ce se boks dezinfikovati, mi biti testirane, a babice i doktori nositi maske?
Zato sto ne nose. Cula sam od vise porodilja da samo trudnica ima masku. Samo da dodjem tamo. Nema po njihovom, ne poradjaju se oni, nego ja, pa taman me izbacili iz sale ajde da ih vidim.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Svaki porođaj je priča za sebe i predstavlja posebno iskustvo za svaku majku »
Bolne bradavice, grebkanje, nespavanje, napadi gladi, konstanta žeđ su samo neki... »
Dečija koža je osetljiva, štitite je kremom za sunce i tokom prolećih dana »
Predstavljamo vam osam narodnih lekova za umirenje kašlja i izbacivanje šlajma »