Komentari za tekst "Fotografisanje za medije važnije od bezbednosti bolesne dece!"

Komentara
31
Ostavite komentar
Mi smo samo zooloski vrt za njih, slikaju se sa nama i dele nam smoki.
Ispunite svoj bolesnoj deci želju, i omogućite im da se troškovi njihovog lečenja pokriju iz budžeta Republike Srbije, a ne putem SMS poruka. Kada budete preuzeli tu moralnu odgovornost, tek tada ćete možda imati pravo da se slikate sa tom decom koja se se bore za svoj život. Sve dok su prepuštena na milost građana i njihovim mogućnostima da pomognu za njihov oporavak i ozdravljenje, niko od vas političara, pa ni Vi poštovani predsedniče nemate prava ni da provirite na tom odeljenju!!!
Promovisanje na krajnje bizaran način...strašno ... mi lečimo decu sms porukama da nekako prežive opaku bolest a oni tu istu decu koriste za promovisanje kampanje.BOLESNO..
Kao zmija koja provali u gnezdo da bi proždrla plen.
Ja nemam komentar koji je adekvatan vasem portalu. Sta god da napisem, bilo bi i vise nego prostački, ali obet blaže od ovoga što sam pročitao.
Plače mi se od muke, besa, neverice. Moj mozak jednostavno ne može da pojmi da postoje ovakvi (ne)ljudi.
Morbidno i odvratno da nema dalje! Je.ala ih kampanja. Dragom detetu zelim sve najbolje, dusa mala neka ozdravi i da se vise nikad ne razboli...
Bezobrazno i bahato !!! #1od5miliona
Dok ne bude prekasno!!!
Nadam se da su oni koji su glasali za njega otvorili oci napokon i da nece ponoviti istu gresku. Covek nema obraza, koristi babe i bolesnu decu da bi dobio neciji glas, a samo je izazvao kontra efekat.
Sve zarad kampanje!!! Dok sam ležala u Višegradskoj i porodilju je obišao, isto tako zabranjene posete. A on u jeku kampanje, gazi preko svih. Kako da stavi masku, kad ga njegovi dragi glasači neće videti(jer imaju podosta godina). Truo čovek, nažalost opet će pobediti........
Istu stvar sam pomislila juce dok sam gledala vesti! Sezona gripa, otac ne moze da vidi dete ali Vucic moze i to bez maske, setaju se kroz hodnike sa sve kamermanima koji mozda imaju neki virus u sebi ali kao i druga "obicna" radna snaga moraju na posao... Zgrozena sam!!! Decak pozeleo da vidi Vucica ma dajte molim vas...a sta je sa decom koja zele da vide oca ili sestru, brata a ne mogu jer su posete zabranjene. Nista im nije sveto zarad reklame!
Monstruozano!! I od strane predsednika, i Ministra Zdravlja!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
U prazničnim danima, mnoge bebice će prvi put probati hranu sa roštilja. Pročitajte zanimljive recepte i savete kako da im pripremite ukusan prvomajski obrok »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »
Oporavak traje od četiri do šest sedmica »