Komentari za tekst "Draga mama, nemoj to da radiš"

Komentara
121
Ostavite komentar
Divno 😢💖
poruka je jasne mama sretna i zadovoljna i dete sretno i zadovoljno ipak smo i mi ljudsk bice a ne robot .Divna poruka za sve mame sto zele da budu super mame i izgube se i zaborave na sebe .
A koja majka se ne bi rasplakala...
Tekst je stvarno predivan! Rasplakah se :)
Svaka cast na svakoj reci..napisanoj jer sam se nasla ..SVE POHVALE
predivan tekst... bas sam se nasla i pogodilo me,rasplakala se
се роде и прво што се деси ВАКЦИНА!да не закаснимо.нема се времена да се педијатријске сестре баве младим мајкама,првенствено првороткама,да им посвете мало пажње,да им измасирају груди и покажу како саме то да раде да би имале што више свог млека,најбољу храну за бебу пуну антитела који ће је штитити.не,то није битно.само вакцине дај и све ће бити у реду.
I onda,u svakim zemljama vakcina se daje...ne lupetaj te,na glavu ste se vise popeli sa vakcinama,hocete li vakcinisati ili necete,radite sta hocete i ne penjite se svima na glavu.
Kakve veze ima vakcina sa ovim divnim tekstom?????
Toliko sam se raznežila da mi je par suza iz oka kanula. Volela bih da deca zaista tako razmišljaju i da su zahvalna i razumna. Jedno je sigurno, najviše od svega im treba ljubav, pažnja i da radiš sa njima po osećaju. Divan tekst mogla bih ga uramiti negde
Rasplakala sam se. Jako divan i poucan tekst. Normalno je da za svoje dete još dok je u stomaku želimo samo najbolje. Ali mislim da tekst govori o tome koliko se nas danas gubi u glupom pomodarstvu. Bitno je da dete ima pametan telefon sa za 4. Rodjendan, da ima sve materijalne takmičarske stvari... A koliko roditelji ginu da sve to obezbede i koliko ih to odvaja od najlepših detetovih trenutaka? Da ne pominjem mame koje moraju da se vrate na posao i ostave svoje dete koje tek uči da hoda. Radi i ubija se od posla, dodje kući nema duše u njoj, a mora da pere, kuva, riba... Sta u njoj ostane snage, energije za to dete? Ali opet mama je mama njena ljubav je luda i jaka, ali koliko dugo može mama da izdrži taj tempo?
Divan tekst, ali da bi stvarno došli do promene...treba i "Dragi tata (ajde uključi se malo)"
Jedna je majka! Samo majka zna! ❤❤❤
Tekst je lep, ali mi deluje samo kao uteha za siromasne mame, koje su pritom same. Da se razumemo-nisam bogatasica, ali mi ovde sve na materijalne stvari mirise. Najvise podrzavam deo o tome da svaka mama treba da prati svoj instinkt.
Bravo na komentaru.I meni deluje za siromasne mame koje traze utehu.
Tekst je predivan!!!!
Bujica emocija,a suze ne mogu zaustaviti! Predivno 💙
predivno😋bravo,odavno nešto ljepše nisam pročitala
Suza suzu stiže...predivno, tako tačno, bravo!!!
rasplakalo me... divno je :-*
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Bolne bradavice, grebkanje, nespavanje, napadi gladi, konstanta žeđ su samo neki... »
Dojenje u javnosti je i dalje za mnoge tabu tema »
Predstavljamo vam osam narodnih lekova za umirenje kašlja i izbacivanje šlajma »
Naučite kako da razlikujete morbile (male boginje) od varičela (ovčije boginje) »