Komentari za tekst "Dečak ustao u odbranu majke koja doji u javnosti"

Komentara
135
Ostavite komentar
Ja svog sina takodje dojim prenego izadjem...ali uuuuopste se nepitam dal ce nekome smetati u javnosti ako bi podojila svog bebana....pa i mi netrpimo glad i zedj sve dok nestignemo kuci, vec kupimo prvom prilikom to sto nam je potrebno....sto bi onda beba trpela!?! MAME nedozvoljavajte nikada da vam bebe placu jer se sramite u javnost zadovoljiti potrebu vase bebe.
Svaki put imam zelju da ovim pobornivima intimnosti dozivotno zabranim bilo kakvo konzumiranje hrane i pica u javnosti.
O vrbovom prutu ne bih duzila.
Moralnim osobama ne smeta dojenje dece na javnom mestu. Ali moralistima smeta. Zasto? Jer imaju bludne misli.
Ovi pobornici intimnosti su ti cudo- pod plastom nevinosti, a ovamo najgori bludnici. Toboze sisa im smeta, ne mogu da prodju pored zene koja doji. onda ne treba ni u crkvi da se prekrste pred ikonom Majke Bozje, ako treba tako da objasnim.
svasta,zar ikome dojenje moze da smeta?! ako ima takvih nek oni izvole jesti u toaletu,a moje zlato ce da rucka gde god hoce.
Da se razumemo - jesam za dojenje u javnosti, ali nisam za to da se deca od šest godina raspravljaju sa odraslim osobama. Inače, ja sam svoju bebu dojila u parku, kafiću, restoranu, klupici na šetalištu i niko i nikad ništa nije rekao. Poneko radoznalo dete bi htelo da pridje, ali roditelji bi im tiho rekli da beba ruča i da ne smetaju. Negativan komentar bi mogao da ima samo neko perverzan i izopačen.
Ja mogu da razumem one koji smatraju da se dojka treba pokriti u javnosti, ali ne razumem oni koji smatraju da je ovo pametno dete bilo nekulturno. Ja bih bila ponosna na takvog sina.
Glupava je ta zena sto se raspravljala sa detetom! On je samo branio svoju Majku!!!
U potpunosti se slažem Ema sa Vama. Ne vidim zašto je dato više - nego + na komentar. Na prvom mestu je dete i kraj priče. Mi smo igrom slučaja završili u Institutu za Majku i dete, pri tome je dete nahranjeno pre nego što smo krenulu,ali smo dugo čekali na pregled, pa je dete normalno ogladnelo i šta sam ja tu mogla, lepo pred svim onim ljudim siku bebi, preko pelenu i kraj priče. Zašto je dojenje u javnosti tabu, kad je nešto najprirodnije što postoji na svetu?
A majke danas imaju na raspolaganju garderobu koja vrlo malo otkriva.... prakticno se dojka ni ne vidi dok beba sisa. Kladim se da se nekim curama vise vidi od dubokog dekoltea nego nekoj majci koja doji dete....
dete je nekulturno...a zena ima pravo ako je normalno zbog cega bi postojala mesta na kojima majka treba da se osami sa detetom. ..to u toaletu je napravljeno sa razlogom...
sram te bilo ! jedi ti na wc solji!
jadna maco
Mislite na onu stolicu pored vc solje? Kako vas nije sramota?!
nadam se da se zezas sa komentarom
Apsolutno podrzavam dojenje, ali to je po meni jedan intiman trenutak, u kome sam samo ja i moja beba. Dojila sam dete 6meseci i nikada ga nisam podojila napolju. Uvek ga lepo nahranim, presvucem pa napolje.
Ko ti bre drma kavez nadrndana zeno. I ne treba da te bude briga sta ja mislim, samo sam napisala moje vidjenje dojenja. A ti radi u svom zivotu sta hoces
nosite flasicu jer ste pokupili ovo 'moderni'. ne znam ni sto dojite koji djavo?! moj sin ima problena sa grcevima i svetski lekari su me savetovali da mu ne dajem flasicu zbog kolicine vazduha koji unosi vec iskljucivo dojku.. I sta bre koga briga sta vi mislite o dojiljama na javnim mestima, idite komplekse lecite u 4 zida i tacka.
Ooo konacno normalan komentar! Naravno da se dete prvo nahrani, pa izlazi iz kuce! I mi nosimo flasicu i dete nam nije gladno!
Nemojte, molim Vas. To je hranjenje bebe. I tacka. I , kao sto svi imaju pravo da jedu kad su gladni, beba ima ponajvise prava na to. Kakav intiman cin, kakvi bakraci. Decko je vrlo pametan, ako je tako reagovao sa toliko godina. I hrabar. Svaka cast.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Svaki porođaj je priča za sebe i predstavlja posebno iskustvo za svaku majku »
Bolne bradavice, grebkanje, nespavanje, napadi gladi, konstanta žeđ su samo neki... »
Uvek slušajte svoje telo i pružite mu negu i pažnju koju zaslužuje »
Recept za neverovatno ukusnu tortu koja se pravi za samo 10 minuta »