Komentari za tekst "Da li je epidural dobar i za bebu?"

Komentara
25
Ostavite komentar
Ja sam se prvi put porodila prirodno, a da sam znala da ce toliko dugo trajati i toliko boleti, koristila bih epidural i ne smatram da sam zbog toga razmazena...Za mesec i po dana size druga beba, ali iz iskustva drugih mama, najcesce to sve traje krace i manje boli, pa mislim da ga necu ni sada koristiti. Ali nisam protiv toga.
Prvi put sam se porodila uz epuidural 2010. i kao i Danijela, bez umora sam se posvetila bebi odmah i bilo je divno.
Drugi put 2013. beba nas je iznenadila, dok smo stigli u porodiliste, bila sam vec 7 prstiju otvorena i bilo je kasno za epidural. Porodjaj je bio brz, lak, bez komplikacija, ali, bez obzira na lakocu i brzinu, sledeci put zaista ne bih bez epidurala. Mislim da nema potrebe prezivljavati toliki bol. Ni zub necu da vadim bez anestezije, takodje :)
Nešto najbolje na svetu što mi se dogodilo je porođaj bez I jednog jedinog bola!!! preporučujem svakoj budućoj mami.Pozdrav
Prirodno je najbolje, kako god bilo.Za mene je epidural. kao i gomila drugih izmisljotina savremenog drustva, cista glupost i nikad u zivotu ga ne bih koristila.Porodila sam se jednom, prirodno i ziva sam i zdrava.Zene su ili razmazene ili u zabludi.Nema niceg lepseg nego proci kroz porodjaj kako je Bog rekao.
Porodila sam se sa prvim detetom uz epidural - avgusta 2008. Sada čekam drugo - stiže za esec i po dana i planiram da ponovim proceduru. Ne mogu vam opisati kako sam divno prošla, kako nisam osetila ni gram umora i iscrpljenosti i mogla sam svom čedu da se posvetim odmah - sa 100% snage.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Bolest je registrovana kod troje nevakcinisane dece »
Izuzetno dragocena zelena salata prisutna je na našoj trpezi gotovo cele godine »