Komentari za tekst "Da li je epidural od 1. januara besplatan za sve trudnice?"

Komentara
135
Ostavite komentar
I ja sam se porodila još pre 2 godine u Dragiši Mišović i tada je bio besplatan, sada mi se opet bliži termin, tako da ne brinem, samo da stignem na vreme :)
Takođe, delim mišljenje sa vama, ubedljivo najbolje porodilište.. Sve pohvale.. :)
Aleksinac nema anesteziologa. A zbog stručnosti lekara, 99% žena se porađa u Nišu. Čemu onda ginekologija u Aleksinačkoj bolnici...??!!
Moja sestra se porodila 4 januara pprpdiliste Jagodina epidural su joj naplatili 14000 a ja se porodila avgusta prosle godine bio je 12000 em nije besplatan epidural kao sto je ministar izjavio da ce biti od 1 januara jos poakupeo za 2000 strasno.....
u Betaniji bema besplatnog epidurala. nema anesteziologa, to je objasnjenje. a i prije Nove God kada uplatis tih 15000 nije bilo sigurno da ces dobiti epidural jer nema za to anesteziologa u trecoj smjeni.
Meni se blizi termin,u Visegradskoj su mi rekli da je odavno besplatan ali nikada nije bio "besplatan"...dve glavne sestre su mi to rekle. Da uvek postoji razlog sto nema anesteziologa,ako se nisi pre dogovorio. A anesteziolog mi je objasnio i naveo dosta razloga sto moze da se desi da ga nema,pa da bi se osigurala,njegov dolazak od kuce kosta 150e :)
hvala ti bar da znam
Da. Zemunska nema ni epidural ni anesteziologa a bebe koje su karlicno okrenute (koje svi drugi poradjaju carskim rezom jer NIJE DOBRO DRUGACIJE) poradjaju prirodnim putem i zene se namuce samo tako!! Zasto Zemun nema anesteziologa??!! 300e je naplata ako hocu da mi dodje anesteziolog iz druge ustanove (KAO DA DOLAZI NA KOLENIMA). Dajte, molim vas, sredite to.
Pozdrav.
Ja mislim da ce biti svuda besplatan, ali ce retko ko moci da ga dobije. U Gradskoj bolnici je besplatan odavno, ali dzaba kad nema anesteziologa... Mislim da ce sad samo da se poveca nivo mita, pa platis a esteziologa, epidural ne i etooo...
Svaka cast za Misovic, svako dobija epidural i besplatan je vec godinama. Oni su svoje anesteziologe obucili, ne znam zasto je problem da to ostale klinike urade
Ja sam se 2009 porodila u Misovicu, epidural besplatan, anesteziolog tu stavili 2 boce neke infuzije u pola 1 u noci, te boce su istekle posle 15 min, gospodin i njegova sestra su onda ne stali do 7 ujutro kad sam otisla na hitan carski rez. receno mi u toku noci da ne smeju da ga bude. tako da....ja bi draze da se zna tarifa pa da svi dobiju....
Ja sam se porodila u Misovicu 13.11.15. i sve pohvale za anesteziologe, stvarno su divni...kao i ostali zaposleni u ovoj ustanovi!
u Zemunskoj bolnici ga nema...
bravo bebac,samo napred
Npr.Zemunska je ukinula epidural zbog anesteziologa pre par godina, a ovih dana anesteziloskinja je na ruke trazila 300e na konsultacijama za epidural ...i dobila je! Ako se nalozi besplatno, to mora da se objasni doktorima, u ovom slucaju doktorki da nije anestezija besplatna vec njena usluga u odnosu na pacijentkinju!
Ja sam primila u novembru 2014. u NF, super sam prosla, bez ikakvih kontraidikacija! Bila sam psihicki spremna bez, ali sam nosila velikog decaka i na trecini porodjaja su poceli nesnosni bolovi- sve reci hvale za dr Jelenu Djukic i nacelnika, posto mi je ona dala, a on skinuo( zasla sam u dve smene)!
A da li postoji kakav rizik ili opasnost od epudurala.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »