Komentari za tekst "Da li biste preporučili svog ginekologa?"

Komentara
381
Ostavite komentar
Pozdrav svima 👋🏻
Ima li neko neki komentar za Dr Aleksandru Gudovic?
Sve najbolje svima
Preporučujem dr Peđu Miholjčić u Valjevu ,dobar diktor i čovek.
Koliko vidim da je ovde dr Zoran Vilendenčić najbolji ginekolog, mozeli mi neko reci na kom odeljenju radi u Visegradskoj i kako zakazati pregled kod njega?
Ukoliko ste iz Beograda, mozete uzeti u domu zdravlja uput za Visegradsku za dr. Zorana Vilendecica. Dok sam ja vodila trudnocu on je primao pacijentkinje petkom od 8 do 10h u ambulanti 2 (to je bilo pre 2 meseca, mozda da proverite je l i dalje tad prima). Prijavite se na salteru i predate uput ispred ambulante 2. Sve pohvale za doktora!
Još jedna preporuka za dr Zorana Vilendečića, GAK Višegradska. Detaljan, pristupačan, posle svakog pregleda porazgovara sa pacijentom, objasni trenutno stanje, nagovesti planove za dalje lečenje. Vodio mi je trudnoću koja se na kraju završila carskim rezom. Operacija protekla odlično, rez savršen. Svaki pregled odrađen isključivo u Višegradskoj, nijednom me nije uputio privatno. Samo sam 4D ultrazvuk odradila privatno i to na svoju ruku, jer je on takodje za to rekao da nema potrebe, jer je sve uredno.
Divan čovek i savršen lekar. Sve preporuke za njega 😊👍
Dr . Marija Stanojevic, gak narodni front,savrsena!!!!
Doktor Sreten Vujoševic, radi u Aleksincu, doktor kojem verujem.
dr. Predrag Tajfl, dr. Marija Stanojević, dr. Radomir Aničić, GAK Narodni Front
DM ilija Golubovic. Covek koj pristao na rizik i pomogao da rodim dete prirodno posle 2 carskih reza.
Meni je Ilija Golubovic jako dobar covek i lekar.
Resavao mi je u DM komplikaciju nastalu nakon porodjaja, kad sam ga pitala da li bih mogla sledecu trudnocu da vodim kod njega rekao mi je naravno dodjite mi smo svi tu. Ja sam ga pitala da li mozda radi negde privatno a on mi je rekao da nema potrebe za tim, i zasto mislim da su privatno lekari bolji. Covek sa iskustvom i jako korektan. Cak i dr Nikitovic za njega kaze da je mnogo strucniji i da ima vise uskustva od njega. Pozdrav za obojicu 💪☺️
Др Јелена Јовановић, Дом здравља Стари град. Максимално посвећена, пријатна, одличан стручњак!
Evo i ja da pohvalim doktora Vilendenčića stvarno je pravi primer jednog lekara, detaljan, posvecen, jednostavno lekar koji uliva poverenje i daje osecaj sigurnosti pacijentu. Slucajno sam se zadesila kod njega i iskreno svima ga preporucujem! IZUZETAN LEKAR
Dr. Biljana Djuran je broj 1! Strucna, prijatna i uvek dostupna!!!
Znate li gde sada radi pošto je otišla iz DZ u Nehruovoj? Hvala
Euromedic u Zemunu. Sjajan lekar i ozbiljan profesionalac!
U Euromediku
Dr Zoran Vilendečić iz Višegradske od prvog momenta ostavlja utisak lekara koji voli svoj posao i odličan je u tome što radi. Posvećen je, detaljan, ume da sasluša i da da pravi savet. Sve pohvale.
Moze preporuka za ginekologa DZ Nehruova ?
Hvala
Dr Zoran Vilendecic, GAK Visegradska, vrhunski strucnjak, covek, ljudina, posvecen pacijentu. Sve lepo objasni nema lazi nema prevare. Mene vodi od 2013, zajedno smo sto muka pregurali i evo konacno mi vodi blizanacku trudnocu posle toliko vremena.
Sve preporuke!!!!
Zoran Vilendecic, GAK Visegradska. Savrsen lekar i covek! Beba i ja ostasmo zivi zahvaljujuci njemu, uz podrsku Dr Olivere Kontic, Jelene Dukanac i Igora Pilica (svi iz Visegradske). Da ne bese ovih ljudi drugi bi nas sa svojim povrsnim pristupom upropastili.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Svaki porođaj je priča za sebe i predstavlja posebno iskustvo za svaku majku »
Bolne bradavice, grebkanje, nespavanje, napadi gladi, konstanta žeđ su samo neki... »
Oporavak traje od četiri do šest sedmica »
Dečija koža je osetljiva, štitite je kremom za sunce i tokom prolećih dana »