Komentari za tekst "Bebac Vladi Republike Srbije: Hitno vratite plate trudnicama i porodiljama"

Komentara
82
Ostavite komentar
TO!
A sta je sa nama koje smo na bolovanju dve godine zbog dve vezane trudnoce? Jel ovo znaci da nama sleduje NULA dinara?
Prethodno porodiljsko ulazi u obračun,bar su meni tako rekli i iskreno se nadam jer sam u sličnoj situaciji.
Postovani,
Hvala Vam i svaka cast.
Da li mozete iz svoje baze podataka da skupite sve kontakte korisnika, te da nam posaljete peticiju koju verujem da bismo sve potpisale?

Hvala na zalaganju
Petra
Bravo za Bebac!
Svaka čast!!! Treba napraviti i online peticiju. Ovo je stvarno postalo jadno i bedno sta rade. Tj. Niko drugi ne diktira ta pravila osim VUČIĆA. Jad jadni
Bravo za Bebac!!! Sve pohvale!
Hvala redakciji koja je podigla glas za nas buduce majke.
Nadam se da cemo dobiti odgovor i da cemo naici na razumevanje onih koji su odlucili da se tako grubo igraju sa nasom egzistencijom. Pokrenite peticiju, da se potpisemo da se vidi da nas ima, da se svi slazemo, da je ovo jedna velika nepravda!
Aha, shvatamo sustinu. Znaci ovim zakonom je zvanicni zabranjeno radjanje u Srbiji. Jer niko nije lud da radja i ostaje bez primanja u periodu u kome su ptrebe vece nego ikaf. Prvo za ishranu trudnice, a zatim i bebu i sve sto je za bebu potrebno.
A sta da rade majke u prosveti u kojoj je eglo zaraze, i koje su visokorizicno trudne?
sta ce da urade nista,sve smo mi videle sta su uradili,pljackaju trudnice i porodilje sram vas bilo,na casu dusu sramota.Bezobrazluk LOPOVLUK od trudnica i porodja zelite natarlitet e sada vidite ko ce da se usudi da bude u drugom stanju kad nema osnovno za zivot..zgrozena zapanjena Pa to je Vucic cuvena napredna stranka On je najbolji pa vidimo kako...Sramota Lopovi stidite se...Treba da se pise peticija dajte zene majke trud ice udruzite se...
Hvala onome ko stoji iza ovog sajta, bar znamo da nismo same u svemu ovom!!
Mene zanima šta če biti sa mamama koje su povezale dve trudnoće,odnosno razmak je manji od 18 meseci a da su već,u mom slučaju,pet godina u radnom odnosu na neodređeno u istoj firmi...? Sa drugom trudnoćom sam na komisiji i par meseci bez primanja samo zato što se ne isplaćuju redovno plate.
Ovo je stvarno sramota. Da sam znala u inat ne bi ostala trudna. Treba otici iz ove drzave! Fuj Vucic
Bravo za Bebac!
Daj Boze da se ovo brzo resi,naravno u korist porodilja. Jer u suprotnom u ovoj zemlji vise nista nema smisla. Ali bukvalno nista!
Bravo! za bebac! Pravo u metu!
Zelim timu Bebca da istraje u borbi i da sto glasnije bije bitku, ne bi li ikako uspelo da dodje do uspavanih mozgova zemljice Srbije. Samo da vas podsetim da ste se skoro nesto fotkali sa premijerkom i hvalili kako vam je Obecala... Ajd sad istu za rukav... Sa druge strane, zao mi je sto se neke mame tek sad javljaju sa komentarima, a sve cutele kad se pominjalo 100 i 200.000 za drugo dete. E pa, drage moje, trebalo je da procitate sve predloge izmena Zakona u to doba, pa tada da se digne buka pre nego se usvoji...
Izvinite gospođo...a ko još čita zakone, da ne pominjem i izmene zakona...Naravno da se svako nadao obećanoj sumi jer su samo sa tim i izlazili u javnost a ne sa onim da će više uzeti nego što će dati!!!!
Timu bebca svaka čast i samo napred!!!
Pa, nista onda, Vi i dalje samo verujte onome sta Vam obecavaju i plasiraju u medijima, i uopste, ali ni malo ne sumnjajte da iza toga stoji nesto drugo. Gospodjo. I ni slucajno nemojte da izadjete na sledce izbore, jer "svi su oni isti"...
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


U prazničnim danima, mnoge bebice će prvi put probati hranu sa roštilja. Pročitajte zanimljive recepte i savete kako da im pripremite ukusan prvomajski obrok »
Svaki porođaj je priča za sebe i predstavlja posebno iskustvo za svaku majku »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »
Oporavak traje od četiri do šest sedmica »