Komentari za tekst "Ovo morate da uradite u 9. mesecu!"

Komentara
8
Ostavite komentar
Ovo je super spisak kad je prvo dete.
Dodala bih i
14 pročitajte knjigu
15. Idite u bioskop
Sedite i jedite na miru koliko god hocete - necete skorije moci na miru da jedete. Vidite se sa ljudima natenane - kasnije cete biti zaokupljeni detetom ako je sa vama, a zuriti da se vratite detetu ako ste ga ostavili na cuvanje. I radite sve sto vam se radi - necete za to kasnije imati toliko vremena, energije i novca koliko trenutno imate.
Sve je ovo super ako cekate prvu bebu :) ako cekate drugu bebu, a prva ima godinu i po dana, vecina preporuka sa ove liste je nemoguca misija :)
Mico, tasto tako mali razmak izmedju trudnoca? ti nisi ni imala priliku da dodjis bebu...
Apsolutno se slažem. Moje ima 13 meseci, a za 2 meseca stiže drugo. Savet: radi šta možeš i kad možeš, sve u hodu i usput i ne razmišljaj mnogo kako ćeš kad stigne drugo jer će samo da te zaboli glava. :)
Istina,bas tako nemoguca misija,ja cekam tecu bebu a ova druga ima 17 meseci 😊
Neki saveti su baš dobri. Evo i ja da dodam jedan - Spremite i zamrznite dosta gotovih ili polugotovih jela. Znaćiće vam puno u prvim mesecima da ne morate da kuvate i da možete samo da ih odmrznete (ili dopecete).
Sve ovo je ok osim jedne stvari, muzika u porodilistu? Sa prvim detetom o muzici nisam razmisljala tih par dana dok sam bila tamo. Javljam se oktobra kada nam je termin :)
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Farbaju se za Veliki petak i često danima krase trpezu »