Komentari za tekst "IKEA povukla 29 miliona komoda"

Komentara
8
Ostavite komentar
A može biti i da su dozvoljavali deci da fioke koriste kao stepenice. Deci svašta pada na pamet, a bez nadzora dešavaju se i takvi slučajevi.
Haha gledam i ne vjerujem. Bas istu komodu sa slike imam. i prezadovoljna sam s njom. uopce latice nisu teske, i nema sanse da se prevrne. naravno prevrnut ce se svaka komoda ako ces u nju stavljati busilicu cekic i tako te gluposti. zna se za sta su namjenjene sobne komode.
Ja imam bebi komodu kupljenu u Srbiji i kada su fioke pune, i otvore se dve u isto vreme, komoda krene da se prevrce. A ta komoda nije predvidjena da se pricvrsti za zid. Tako da ja ne pustam decu ni blizu te komode, kad sam videla da je nestabilna...
totalna istina..brat ima njihovu komodu(koja nije predvidjena da se pricvrsti za zid) i kad je njegov sincic otvorio obe u isto vreme rezultat je bio hematom na glavi!! dobro je prosao!
Ja imam komdu sa 4 fioke kupljenu u Forma Natur i kada je puna i kada pootvaram sve fioke, sile nema da se prevrne. Prosto ne shvatam kakve su ovo komode.
Pa od cega je ova komoda, od kartona, kada moze tako lako da se prevrne?
Ne nisu od kartona nego latice su teske a pogotov kad su pune pa malo fali da se prevrne ako nìje za zid pricvrsten.
Svega ima..
Kakva glupost, pa jel kriva Ikea? Sto roditelji nisu pricvrstili komodu za zid? Zivim u Kanadi, kupila sam Ikein garderober, i normalno je pricvrscen za zid, bez dolara dodatnog (ima u sklopu ormara metalni deo koji se šrafi za ormar i zid)... No, o zapadu ne vredi pricati, to je totalno drugaciji mentalitet od naseg.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
U prazničnim danima, mnoge bebice će prvi put probati hranu sa roštilja. Pročitajte zanimljive recepte i savete kako da im pripremite ukusan prvomajski obrok »
Jaja su lako kvarljive namirnice te je neophodno voditi računa o nabavci, pripremi i konzumiranju »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »