Komentari za tekst "Zašto je teško smršati?"

Komentara
4
Ostavite komentar
Drage nove mame, opustite se! Vase telo prolazi kroz veoma buran period i tokom i posle trudnoce. Dajte sebi vremena i uzivajte sa bebicama, manite se vage. Bice dana. Pozdrav!
Svima bih preporucila Hrono dijetu. To nije dijata kao svaka druga to je nacin ishrane gde jedete odredjene namirnice u odredje o vreme. Meni je posle porodjaja istao visak od 12kg ali sa bebom od 5 meseci nikako ne stizem da vezbam. Vec 3 nedelje drzim dijetu i skinula sam 5kg i presrecna sam! Polako krecem da vezbam i nadam se boljim rezultatima :-)
Majo to nije ustvari dijeta nego nacin ishrane i menja se kroz nedelje nacin ishrane mozes po internetu da guglas malo ili imas i po trafike da se kupi knjiga za hrono ishranu i imas i recepte i nije skuplja od 400 dinara.Ja licno nisam probala al kazu da je odlicno pre svega jer pocinjes zdravo da se hranis i ostaju te navike.
milena aj molim te kazi mi kakva je to dijeta.i meni je ostalo posle porodjaja 12kg i nikako da ih skinem,beba mi ima tri meseca.hvala unapred.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Jaja su lako kvarljive namirnice te je neophodno voditi računa o nabavci, pripremi i konzumiranju »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »