Komentari za tekst "Da li je vaša beba ovisnik o lošoj hrani?"

Komentara
9
Ostavite komentar
Jos kad smatraju da je lepo da se ide porodicno u Mek! A babe i dede obozavaju da kupuju deci te gluposti, umesto da im kupe voce ili, jos bolje, da im naprave domaci kolac i iscede domaci sok! U sustini, ni slatkisi, ni slanisi, ni sokici nisu toliko losi, samo da se ne preteruje. Ali, ne vredi, kod nas se smatra da je "Plazma" osnovni izvor hranljivih materija za decu!
Plazma keks ima previse secer i nije bas najboja za decu
Saljem link svekrvi na mejl! :D
moja beba je pre dva dana pocela sve da pljuje, malo jede malo pljuje i sve tako, cak i ono sto obozava da jede ona drzi u ustima i pljune pa dve-tri kasicice proguta pa onda pljune da li je to neka faza ili sta? ovako je vesela, lepo spava i sve normalno ali bas slabo jede, ima deset meseci, mozda su i zubici pa nece ali nema nekih drugih simptoma sem sto slabo jede. da li se jos neko susreo sa ovim?
bila je samo faza, tako se ponaso tri dana i sad normalno jede.. ko ce ga znati, slatke muke.. :-)
Isto se i nama desilo sa deset meseci. Srećom, bila je samo faza i sad ponovo normalno jedemo. U tom periodu svašta nešto isprobavaju i čekaju naše reakcije, mada može biti i da je smanjen apetit zbog zubića.
Mislim da se ovo uopste ne odnosi na decu u nasoj zemlji.Cini mi se da je tekst samo preveden sa nekog americkog sajta. Ubedjena sam da nase majke mnogo vise vode racuna o decijoj ishrani,a pogotovo o ishrani bebica.
Isto se i meni dešava stalno, najveće iščuđavanje što sa jedanaest meseci ne jede plazmu jer to je, zaboga, hrana za decu. Ovo jeste preveden američki tekst ali ni kod nas situacija nije puno bolja.
Jos nijednom nisam upoznala majku koja me nije sokirano upitala "ne jede smoki / cokoladu?". (cerkica ima 18 meseci)
Takodje njeni vrsnjaci uveliko jedu brzu hranu, piju sokove "za odrasle" itd. Tako da moze da se odnosi i na nasu zemlju i to masovno.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
U prazničnim danima, mnoge bebice će prvi put probati hranu sa roštilja. Pročitajte zanimljive recepte i savete kako da im pripremite ukusan prvomajski obrok »
Jaja su lako kvarljive namirnice te je neophodno voditi računa o nabavci, pripremi i konzumiranju »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »