Komentari za tekst "Ovo je najčešća kazna za neposlušno dete"

Komentara
4
Ostavite komentar
Sta ce detetu tablet... sta ce internet. Sta meni fali do 19 na igralistu. A da sada su puna limenki i spriceva.. park isto.. Pa sa naocarima proceljam travu pa pustim dete na livadu. NISTA JOJ NE FALI BEZ ELEKTRONIKE I SA LOPTOM CEO DAN.
i onda se cudimo zasto su parkovi prazni....a deca su kuci za internetom... klasicno izbegavanje obaveze od strane roditelja....
Ne vidim potrebu da deca od pet godina a i starija uopste koriste tablete i druge uredjaje. Znam da je tehnologija uznapredovala, i da je deci i zbog skole potreban kompjuter, ali sve to samo decu i ljude otudjuje, i umesto da se igraju napolju loptom i sa prirodnim stvarima kao mi kad smo bili mali, oni su zatvoreni u kucama i otudjeni od prirode a i jedni od drugih. Ne treba im uopste davati da koriste te uredjaje osim za potrebe skole, i treba ih nauciti da se igraju i nadju sebi zabavu i bez toga.
Potpuno ispravno:. bez vikanja i udaranja, ali dosledno. To nije roditeljski hir nego sagledavanje posledica. Nesto do cega je detetu stalo a privilegija je, i nije elementarna potreba. Najbolje je kada je i logicka posledica!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Farbaju se za Veliki petak i često danima krase trpezu »