Komentari za tekst "Pet stvari koje muškarac nikad neće promeniti"

Komentara
21
Ostavite komentar
Hvala dragom Bogu da imam mog muza! Nagradio me je velikim covekom! :-)
Vredan i pre svega uredan. Zna da skuva,pegla bolje od mene,nikada mu nije tesko da izbaci smece i ode do prodavnice. Sto se tice zena,zajedno ih komentarisemo,to je prirodna stvar. Vaspitanje je kljuc svega. Jedinac,ciji su roditelji radili od jutra do sutra. Morao je da nauci da zivi i bude samostalan. Da sam napuni svoj stomak i da ispegla svoje kosulje za posao. :-) Svakoj bi pozelela da srecu koju ja imam. Ipak,jedina stvar u koju ne treba da se dira je Crvena zvezda i to je to. Sve ostalo moze :-) :-)
I da da nepricam o tome da mjenja pelene,kupa sina,usisava,pere sude,cisti sporet,nosi smece,kuha,siri ves,slaze ma sve sto ga zamolim .I najbolji je,suvisno je bilo koga uporedivati.
Za mog vrijedi samo ovo pod 4.Ostalo mogu sama kontrolirat dok je sa mnom negleda druge zene,a sta radi dok me neme netice me se.Kad god kupuje pita me sta mislim sto je bolje.Sama sredujem njegov ormar smijem bacit sto mi se nesvida,i kupit mu nesto od odjece,jer imamo isti ukus.
Isključivo moj dragi baca smeće, pita za savet šta da obuče, spušta i poklopac od wc šolje kad ja ostavim podignut, riba mi šporet kad nešto pokipi, briše pod. Jedino ne usisava i ne pegla! HvalaTako da, ne generalizujte sve muževe!
Jedan u hiljadu....
Svaki muskarac je prica za sebe kao i svaka zena. Glupo je generalizovati i svrstavati bilo koga u kategorije. I ova piskaranja o genetskom kodu su mi potpuno smesna, sve je stvar navike i vaspitanja. Niko nije savrsen i svi imamo mane i vrline i u tome je draz svakog coveka pojedinacno, ne treba niko da se menja zarad bilo koga. Ako imate normalnu osobu kraj sebe lako cete se sve dogovoriti (oko kucnih poslova, dece, obaveza itd.), ako nemate- nastavite dalje dok ne nadjete ono sto trazite. Kad nadjete to nesto onda pravite porodicu i cuvajte i postujte to sto imate.
Meni cesto govore da razmisljam kao muskarac a ponasam se kao zena, a za to treba da se zahvalim svome ocu koji me vaspitao izvan svih kodeksa balkanskog drustva i nasledja.
hehe interesantno moja bolja polovina je svih 5 stvari dokazao ovog jutra. pa ni ja nisam savrsena zena boze moj i ja volim kada vidim lepe muskarce i uredne... kao prvo postovanje je temelj svake jake veze .
A što bih ga menjala? Ako mu je majca ružna i stara, kakve to veze ima samnom? Ako ne odvaja čarape i njegove stvari će da se ofarbaju, pa mek vidi šta mu se više isplati, da odvaja ili da nosi sivo. Što se tiče prijatelja, bolje da ih ima nego da ih nema, nije to najgore u braku, makar će omati razlog da se makne iz kuće da imam nekoliko sati samo za sebe....
Ja mog pronadjoh samo pod brojem 5,i ne zameram mu,komentarisemo druge zenske zajedno:-)
Inace je uredniji od mene sto se tice haosa po kuci pogotivo:-D
Ima brdo mana i nervira me svasta nesto,ali ko ih nema,prva ja!
U svakom slucaju nebi ga menjala!;-)
Moj samo veruje puno drugima ( i kad treba i kad ne treba ) .
Inace je ok hoce da pomogne itd.
Da sam bolje birala , bolje ne bi piostojalo :)))
Moj muzic je vredan i stvarno jedino za sta se ja kanem jeste što sam u afektu nekom rekla da mu je majica koju ne uzeo da obuce odvratna! Malo se zaprepastio ali takonmi je i dan danas krivo zbog toga. Ah sta hormoni i nervoza urade :(
Ma sve ste ubole premiju sa muževima pa ih hvalite a brak u Srbiji traje kraće nego igde u svetu!
A šta si ti Danijela htela da kažeš uopšte? Da četiri pet komentara srećnih žena nisu istiniti jer "brak u Srbiji..." itd.
Ima puno, puno, puno srećnih brakova samo što ne dospevaju u fokus kao oni što pune crnu hroniku.
Brakovi traju kratko jer ljudi ulaze u njih iz pogresnih razloga i ne znaju da cene instituciju braka.
Vazno je upoznati osobu sa kojom cete zasnovati porodicu i prihvatiti je takvu kakava jeste.
Moj muz je meni savrsen i lako se sa njim dgovorim oko svega, ima svoje mane ali sve sam to znala i pre nego sto smo zasnovali porodicu i prihvatila ga bas takvog. Imam i ja mnogo mana ali smo jedno drugom savrseni.
Upoznajte osobu sa kojom ulazite u brak, zivite zajedno pre braka neko vreme, podelite dom i novac i obaveze. Ako vam nesto smeta tada, smatace uvek, niko ne treba da se menja zbog bilo koga.
Kod mog je samo ovo pod 3 tacno. A inace vredniji je nego ja :D
Previse generalizacije u ovom clanku. Nijedna osoba nije ista tako da jedan tekst ne moze ni da opise citav muski rod. Znam bezbroj muskaraca koji nisu ni nalik napisanome ovde, prvi moj muz, nisam ga pronasla ni u jednoj stavci. Jednostavno zbog pojedinacaa cijeli muski rod je predstavljen kao bauk
upravo tako, ni ja mog nisam pronasla u ovom tekstu... moje blago :*
Ima dosta stvari koje su nama zenama u genetskom kodu i koje NIKO,NIKAD NECE PROMJENIT SVAKI POKUSAJ GUBLJENJE VREMENA.NNEVRTI SE SVJET SAMO OKO MUSKARACA.
Svet se vrti oko muskaraca i oko zena. Svet je nas medjusobni odnos.
Svi smo zamenljivi, i vasi muzevi vas mogu zameniti sutra a isto tako mozete i vi njih.
Kad bismo to shavtili vise bismo se postovali a manje nervirali.
Ljudska sujeta je danas na vrhuncu.
4 definitivno,i nemoguce promeniti :-)
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


U prazničnim danima, mnoge bebice će prvi put probati hranu sa roštilja. Pročitajte zanimljive recepte i savete kako da im pripremite ukusan prvomajski obrok »
Svaki porođaj je priča za sebe i predstavlja posebno iskustvo za svaku majku »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »
Oporavak traje od četiri do šest sedmica »