Komentari za tekst "Život posle prevare"

Komentara
7
Ostavite komentar
Bila Sam prevarena pre 2 godine, napravila najvecu gresku u zivotu, pokusala da predjem preko svega ne zbog sebe vec zbog dece. Danas vam svima mogu reci da izdaju ne treba prastati nema tu srece. Govorim vam kao sto bih rekla onima koje najvise volim idite odmah!
Ja sam prevarena u toku trecce trudnoce na najgori moguci nacin oprostila sam kao al nije to to idalje me to proganja a njemu je to trebalo da bi shvatio kakvu zenu ima i da se to cijeni a ne ona sa kojom je to uradio i dalje patim u sebi al imam previse razloga da bi ostala sa njim pored toga sto imamo tri deteta.Voljela sam ga previse i sad ga volim al nije to kao prije.Ziv covjek sve dozivi nije me bilo strah da se razvedem od njega koliko me strah da ce me i taj drugi prevariti sto se desava.
Ja toliko volim svog muža da nekad plačem zato što sam sanjala da me je prevario. I beskrajno mu verujem. Ne znam kako bi se nosila da se to stvarno desi i srce mi se cepa kad pročitam da se nekom to desilo. Najviše se plašim toga jer znam da mu nikad ne bi oprostila, čak ni zbog deteta, nikad.
u zivotu postoje gore stvari od prevare ... jer to moze svakome da se desi ... a neke stvari su neoprostive kao sto je psihicko i fizicko zlostavljanje zena i dece ... smrt voljenih ljudi... bolesti ... prevara je naspram toga nista ... gore je ziveti sa nekim ko vas bije maltretira i vas i decu ili samo vas ... ili ne daj Boze da zivite sa nekim koga volite a on umire ... naspram toga prevara je mala stvar veruj te
Nikada vise decu i mene ne bi video, a ne jos da bih sela i pricala sa njim. Jer znam kakva sam zena i kiliko drzim do sebe i naseg odnosa.
Na svetu toliko muskaraca a ja da prastam. Pa nisam luda. Kada prevari jednom, ponovo ce...

Ali Bogu hvala ova tema mene ne brine :)
Ne moze da se oprosti, a ni da se zaboravi, ali moze da se nauci da se zivi sa tim ako ste voljni.
Svako zasluzuje drugu priliku. I ja da napravim bilo kakvu glupost ocekujem od ljudi koji me vole da mi pruze drugu sansu, da pokazem da sam pogresila i da se kajem.
A kolicina napora, razgovora, nerviranja, gorcine je ogromna i zato bolje budite sto posto sigurni da imate dovoljno volje, zelje, snage i hrabrosti za sve to.
I jos nesto, od starog odnosa nema nista, sve pocinjete od pocetka, tako da krenite polako i bez naglih pokreta...
ja prevaru ne mogu da oprostim, niti mislim da je moguće nastaviti vezu posle prevare.ja sam čoveka kome sam beskrajno verovala zatekla u prevari,tako da znam kako izgleda kada vam se sruši ceo svet zbog izdaje voljenog čoveka.molio je, zvao, dolazio na vrata.srce mi se cepalo od bola,ali nisam to mogla da izguram.poverenje je potpuno nestalo. svaki pogled na njega me vraćao na izdaju,na to da je spavao sa drugom,da me ne voli čim je to uradio,na kraju da je loš čovek jer se poneo kao kurva prema nekom ko to ne zaslužuje. znam,jednog dana će i njemu to neko uraditi, i u stvari to mu i želim. da pati kao ja.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Svaki porođaj je priča za sebe i predstavlja posebno iskustvo za svaku majku »
Bolne bradavice, grebkanje, nespavanje, napadi gladi, konstanta žeđ su samo neki... »
Dečija koža je osetljiva, štitite je kremom za sunce i tokom prolećih dana »
Predstavljamo vam osam narodnih lekova za umirenje kašlja i izbacivanje šlajma »