Komentari za tekst "Sve zablude mladih roditelja"

Komentara
13
Ostavite komentar
Tacno tako!!
Prvo: niko normalan ne misli da zna sve! Svi se mi plasimo da nesto necemo umeti (narocito kad gledamo iskusnije mame), ali covek kad hoce savlada i mnogo komplikovanije stvari od pelena i flasica.
Drugo: pomoc je mac sa dve ostrice. Mladim roditeljima je potrebno da nauce da se sami staraju o svom detetu. To vraca samopouzdanje i zblizava ljude. Uz to, covek tako brze nauci sta su prioriteti. :)
Trece: Kilogrami sidju ako se potrudite, ali to stvarno nije nesto oko cega se treba brinuti.
Cetvrto: Onaj isti normalan covek (posebno ako je zena) nema ni potrebu da luduje nocu kad ga kod kuce ceka njegov mirisljavi zamotuljak. A kad pozelite da se uzelite jedni drugih nadjite nekog koga ce radovati da pripazi bebova. Mada, vise cete se radovati povratku kuci nego izlasku! :)
Istina! Istina! Istina!
Pa dobro šta sad, sve mi znamo šta nas čeka delimično, niko od nas ne pravi dete da bi, čim se ono rodi, nastavilo da izlazi u noćni provod ili slično, a što se pomoći tiče lično ja smatram da sve zavisi od same žene, njene porodice i muževljeve. Ima svekrva koje vise po ceo dan kod Vas, a ima i onih manje zainteresovanih. Ali ljudi su takvi da ce u svemu i svakome naći ono loše i većinu nepoznatog gledati kao nešto loše. Čast izuzecima :)
Umesto da napusta kafic u sitne sate, pevala bebi uspavanke...
Vaaauuuu...
A u drugoj godini se vratila kaficima :D
Zavisi kako kome, meni je socijalni zivot ostao isti i majcinstvo mi je palo lako (osim prvih 40 dana)...za svo ostalo je donekle u pravu :)
Iskreno, to znaci da skoro i nisi imala socijalni zivot ili ga vidis drugacije.

Sami zivimo suprug ,sin od 2 god. cerka od 10 meseci i ja sam trudna prvi mesec opet.Uzivam u svom zivotu,prepodne stignem sve i rucak i obavezno cistim kucu i kolac napravim i nismo bogatasi nemam niciju pomoc zivim od dve skromne plate.Nije mi beba nervozna sem kad rastu zubici ..Smrsala sam bez vezbi jer radim po kuci .Tako da sve ove vesti blogerke su mi totalno bezveze.Svaka majka voli svoju porodicu i nije joj mesto po kaficima svaku noc...Meni nista nije lepse od uspavljivanja svoje dece i iskoristite taj period dok au mali jer vreme leti ...kukacemo kad svi odu svojim pute..

zene, ne primajte se! ovo moja svekrva troluje! ;)
Hahahaha i onda je mrmot zamotao cokoladu... Mi ostale smo invalidi a deca su nam cudovista...
Dala sam plus samo zbog ovog "nije joj mesto svaku noc po kaficima" ali iskreno, bez uvrede, mislim da je ova prica malo...neistinita :)
Svaka cast!!!! Daj nama recept kako to sve uspevas trudna i sa dvoje male dece.... :-) a pod uslovom da nisi pod stresom
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Od sada voćne gumene bombone možete napraviti i same kod kuće! »
Spoljne infekcije uha mogu se dogoditi i ako je ušni kanal deteta oštećen upotrebom štapića za uši »