Komentari za tekst "Deset znakova da vas muškarac ne poštuje"

Komentara
64
Ostavite komentar
Sve mogu da razumem,ali govoriti kako je zenski posao da kuva,pere,pegla,i slicno,to necu razumeti nikada.Pogotovo ako zena to izgovori!Svaki covek je duzan da za sebe i iza sebe uradi ono sto je njemu potrebno,a ako ste u zajednici isto tako,a ne da tovarite zenu svojim djubretom.Da naravno da tu nema ni ljubavi ni postovanja.Zene koje govore kako su ciscenja zenski poslovi su zene koje to moraju da rade i ne smeju ni da probaju da to ne rade,jer ili ce dobiti batine po srpskom obicaju ili svadju.A sta je to nego nepostovanje zene?Cim vi osecate da je to vas posao,treba da vam je jasno na koje mesto vas je postavio muz,a verovatno i otac pre toga!!!
Morate malo i da ga kaznite. Kada dođe sa posla nemojte da mu postavljate sto, neka uzme sam. Pregorela sijalica - nemojte kupovati novu i menjati jer je to muški posao. Tako sam ja mom suprugu izrešetala i sada i sudove pere i kupatilo riba :D
Sto da postavljam sto ako ce ON da jede, ne postavlja ni on meni ako cu ja sama jesti :) A kada jedemo zajedno, zajedno i postavljamo :)
auuu koji jad i beda od danasnjih zena.. pokazao bih ja vama i roba i sluskinju i 21. vek.. sve do jedne nesposobne.. svaka cast vama dvema trima.. arsenija shvatila si ulogu zene na pravi nacin i veruj mi da je tvoj muz srecan sto te ima.. a ovaj jad i beda od zena koje nisu u stanju sudove da operu su samo ljubomorni jer nisu u stanju da odrze jedan normalan brak pa pokusavaju da preokrenu i normalne zene na kriv put.. zivim sa zenom vec 5 godina i zna koliko je volim i postujem ali za kucu je ona zaduzena.. a vi iz 30. veka ako hocete ravnopravnost polova mars na gradiliste i u kanalizaciju ili uzmite i menjajte cevi ili tako nesto..
Djuro kako bi to pokazao zenama? Nasiljem verovatno? Bolje idi i zaradjuj neke ozbiljne pare i pomazi zeni u svemu umesto sto visis na zenskim potralima i brukas se.
Vi ocigledno ne znate sta je normalan brak pa je malo glupo i da komentarisete. Obican mamin sincic, navikao da mamica sve radi, a sad i zena.
Da vi sklanjate stvari iza sebe, ona ne bi imala sta da radi po kuci toliko. Upravo ste pokazali koliko postujete zenu, a i kakav ste covek.
Tako je care tebi treba pepeljuga jer za bolju i nisi
Iz koje li si ti zabiti dosao?Ne bih te trpela 5 minuta da me kao zenu tako ponizavas,pa da si sposoban da imas 5 aviona i 17 jahti.Ovako izvuci ruke iz da ne kazem cega i pomozi zeni!Sramota!Izvoli onda kupi zeni neku limuzinu i obezbedi je da sija cela,kada ocekujes da ti bude krpa u kuci.
Ti si izgleda nesposoban i sudove da operes, a kamoli nesto teze u zivotu! I ocigledno nemas zenu nego robinju, nije te sramota da kazes da je to zenin posao!!!
Postoji razlika..ako zena recimo radi i ako ne radi.Ona koja ne radi (htjela- ne htjela) preuzima i kucu i djecu pa i familiju i goste na sebe dok ona koja radi ipak ne moze to sve pa se i muz mora (htio-ne htio) angazovati.Al uveliko utice kucni odgoj na to dal ce muz dozvoliti da mu zena svakodnevno robuje kuci i djeci u njemu i svima ili ce i sam od sebe pomoci.Samo znam da ako finansijski ne doprinosis domacinstvu kao da nista i ne vrijedis,tako se to tretira.A sve sto ulazes svakodnevno i kao zena i majka i odgajateljica i savjetnica i da ne nabrajam vec..kao da nista i ne radis i ne doprinosis.Sav taj posao za koji te niko ne placa (naravno!) strasno iscrpljuje i naravno da jedna recimo obr.zena ne zeli da zaglavi u tom zacaranom krugu vec i da napreduje, kroz svoju profesiju.Po tome se ne razlikjemo od muskaraca.I nama je to potrebno.Dok on napreduje mi zatupljujemo i postajemo cangrizave,tankih zivaca..Nezahvalno je biti dobar i pozrtvovan za druge al zato i jesmo majke i necije zene.Ne udaju se i na radjaju one koje nisu na sve to spremne..U svakom slucaju zena treba ulagati u sebe a ne samo izigravati sluskinju jer ulaganjem u sebe najvise ulaze u svoju porodicu.
To sto zena ne radi, opet ne znaci da treba da bude krpa. Ako ima decu, radi ona 24h itekako, a to umara mnogo vise nego radno vreme od 8 sati, i pritom je ogromna odgovornost. Meni je nekako strasno sto mnogi muskarci ne postuju to. A kad treba oni da ostanu 24 sata sa decom - zovu zene po 15 puta da pitaju kad ce kuci. Mozemo mi da ulepsavamo svet oko sebe, ali ovo je vecina. Zene u startu razmaze muskarce i na kraju ispastaju, zapuste se (a kako i da izgledaju dok peru - sigurno ne sa lepim manikirom i isfenirane). I potpuno je prirodno da muskarci vole van kuce da vide super sredjene zene. Bukvalno se vracamo u vreme kad zene nisu imale ni pravo glasa. Ne znam ni sto slave 8.mart one koje su odlucile da peru i sebe i muza i decu. Ali se slazem sa vama.
Ajde vi ZENE koje smatrate da vam je zivotna uloga da perete kucu,dodjite da perete i moju!Ja imam pametnija posla,da zavrsavam ovaj doktorski rad,igram se sa decom,putujem, sredjujem...
hahaha ljudi nemojte se ljutiti ali Arsijena je u pravu :D naravno svi mi imamo svoje misljenje i svako vodi drugaciji nacin zivota,onakav kakav mu odgovara,i svaka zena radi sa muzem onako kako njima prija,tako da je glupo uopste svadjati se :) ono sto je Arsijena htela da kaze vi ste pregrubo shvatili,ali niste shvatili poentu...zena i jeste stvorena da obavlja sve kucne poslove,a muskarac da radi ako zivite u stanu,a ako ste u kuci ili selu onda muskarac obavlja one teze poslove koji su teski za zenu,naravno..po meni muskarac nije za usisavanje,brisanje prasine,pravljenje hrane...ne,da se razumemo,to je posao samo zene,svake zene.zna se sta je za muskarca.vas ta stvarnost vredja zato i pogadja vam ego jer mislite da je to ponizavajuce,jer necete da radite :) i to nije stav 15tog veka ili kako god vec mislite to je oduvek bilo tako i tako je trebalo da ostane,nego danas su poludeli ljudi,svega ima,pa se tako i odomacio novonastali fazon da muskarac kuva i pegla zajedno sa zenom :) ja kod kuce obavljam kucne poslove,moj muz radi,imamo dete od godinu dana i to je to :)
Zena TREBA da bude mazena i pazena. A muskarac koji dozvoli zeni da pegla umesto da radi nesto sto je cini srecnom ili da se odmara - nije muskarac. To sto navodite nisu zenski poslovi vec poslovi kucnih pomocnica. A normalno je da svako pegla svoje. To nije muski ili zenski posao, vec LICNI posao. Ako tebi treba haljina, ispeglaces je. Ako njemu treba kosulja, ispeglace je. Cuj to da mu zena pegla nesto sto ce on da nosi?! Pa nije nesposoban toliko?!
Pa dobro Martina,ako nisi navikla da radis ono sto treba,onda ce da te postuje dok budes bila tako lepa i zgodna,pa kad omatoris ima da ili ti uhvatis krpu ili ce on tebe da baci kao krpu :) ni ja ne radim sve zivo ali radim ono sto treba zena da radi,kuvam,peglam,perem,a moj muz radi one druge teze fizicke poslove oko kuce,ali nikad u zivotu ne bih dozvolila da vidim svog muza da pegla,to je tako ponizavajuce za jednog muskarca koji pored sebe drzi i zenu u kuci.
Pa dobro Martina,ako nisi navikla da radis ono sto treba,onda ce da te postuje dok budes bila tako lepa i zgodna,pa kad omatoris ima da ili ti uhvatis krpu ili ce on tebe da baci kao krpu :) ni ja ne radim sve zivo ali radim ono sto treba zena da radi,kuvam,peglam,perem,a moj muz radi one druge teze fizicke poslove oko kuce,ali nikad u zivotu ne bih dozvolila da vidim svog muza da pegla,to je tako ponizavajuce za jednog muskarca koji pored sebe drzi i zenu u kuci.
Pa ovi komentari su dokaz da zene odredjuje krpa. Ali ima i nas koje muzevi postuju i vole.
Martina,pol se odredjuje onim sto imas u gacama ali ne i licnost i sama definicija zene .
Evo i ja bih da cujem kako se odredjuje pol drugacije ako ne onim u gacama? Hahaha
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Svaki porođaj je priča za sebe i predstavlja posebno iskustvo za svaku majku »
Bolne bradavice, grebkanje, nespavanje, napadi gladi, konstanta žeđ su samo neki... »
Uvek slušajte svoje telo i pružite mu negu i pažnju koju zaslužuje »
Recept za neverovatno ukusnu tortu koja se pravi za samo 10 minuta »