Komentari za tekst "Ovako nećete saznati pol bebe!"

Komentara
26
Ostavite komentar
Meni je ovo bilo sve potpuno isto sa devojcicom :) Sada sam opet trudna tek je pocetak,rano je za procenu hehe mada na pocetku nije isto kao sa prvim djetetom tako da videcemo :)
nesto zanimljivo sto sam danas cula je da ako prva beba izbovori prvo mama, baba ili nesto na zenski rod sledece dete ce biti devojcica a ako prvo izgovori tata, deda... sledece dete ce biti decak..
Da,da to se desilo mami od moje drugarice.Ma da ja i dalje ne verujem u to.To je sve slucajnost.
Ja sam zelela devojcicu,imala sam osecaj a i sanjala sam stalno mog malog andjela. Nadam se da sad nosim opet devojcicu da mi nadomesti tu bebicu koju sam mnogo zavolela a nije joj bilo sudjeno da se rodi....ovoj bebici sam vec ime dala sto mislim da je dobar znak.
I moj tata je sanjao da cu dobiti decaka i tako je i bilo.😃
Naslov sve kaze :-)
ja sam verovala svom instinktu koji mi je govorio da nosim decaka,nije imalo sanse da me neko ubedi u suprotno.Dan ultrazvuka kad ono-decak :) verujte svom instinktu
i ja sam vjerovala svom instinktu da nosim curicu...i sva bila roza devet mjeseci...kad ono djecak :) (nismo htjeli da znamo pol). cak sam i opkladu izgubila. a po ovome sam se 100% uklopila u sve bapske price i sa1 i sa 2 sinom...
nosila sam visoko, prolepsala sam se, tata se nije ugojio, nisam imala akne, otkucaji su bili nizi od 140, rodila sam decaka.. nesto mi se poklapa.
Najsmesnije mi je bilo kad su me jedna gospodja i starija baka u 8 mesecu trudnoce "spopale" u prodavnici kako nosim decaka zbog uskog struka i stomaka koji ide "unapred". Kad sam im rekla da nosim devojcicu, njihovo iznenadjenje na licu je bilo ko iz crtaća, da bi me na kraju značajno pitale: "Jesam li sigurna?!" :-)
hahaha nisu znale sta da odgovore 😀😀
meni neki dekuta rekao da je sigurno devojcica prema obliku stomaka,ja kazem da je decak prema uz,a on ce :"ma devojcica sigurno,nemaju oni pojma".
epa drage moje,ultrazvuk mi je sa prvom devojcicom pokazao decakacdo 8meseca, a sad i sa sinom suprotan pol.ja sam radila sa burmom i pokazalonmi je devojcica i dva decaka.evo to i imam.sa tim da poruznis kad nosis devojcicu jesam a sa decacima sam se prolepssla.sa stomakom nije bas tako ali sa cerkom sam se ugojila 26kg a sa decacima 12...babske price ili be ima istine...pozdrav
meni svi kazu da se primecuje da nosim decaka. nos kao u pinokija, usta kao da sa pcelama vodim rat, i plus nikad gore nisam izgledala sto se tice akni i bubuljica.
isto
Moj muz se ugojio i dobili smo devojcicu. Mislim da je samo slucajnost u pitanju...
Ja inace nikako ne verujem u babske price, ali sto se tice oblika stomaka kod mene ispade tacno.E sad,da li je slucajnost ili ne,ne znam :)
Gluposti. Em nosim nisko, em sam se prolepsala i nemam ni dodatne akne, a nosim devojcicu. Tako da ovo nema veze sa vezom. 😉
Isto...
Ako uracunamo i oblik stomaka i to da li mi se vise jelo slatko ili slano- sve je bilo suprotno. Cak sam sanjala da se neki zuti dzemperic pretvara u plavi, hehe.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Farbaju se za Veliki petak i često danima krase trpezu »