Komentari za tekst "Kilogrami iz prve trudnoće odraziće se i na drugu"

Komentara
10
Ostavite komentar
ja sam se ugoila 10 kg sa 63 ostala trudna sa 73 otisla da se porodim prvorotla porodila se za 2 sata u 16h primljena u porodiliste u 18 :05 se porodila rodila curu od 4950 ,8 kg otislo odmah jos 2 otislo za mesec dana ,sada imam 58 idealnu figuru cak izgledam bolje nego pre porodjaja ,hranila se zdravo u toku trudnoce i posle trudnoce inace sam bila pusac ,ostavila cigaree cim sam saznala da sam ostala u drugom stanju ,slatko mi se jelo nenormalno ali sam se kontrolisala i isplatilo se to sto ostanemo trudne i sto nosimo novi zivot ne znaci da trebamo jesti za dvoje, drugarica se ugoila 30 kg sada posle 2 godine muku muci sa kilogramima morala je cak na carski rez zbog debljine o komplikacijama da ne govorim.
pardon 3950 :-D
ja sam u prvoj trudnoci dobila 67 kg i vratila se na staro za dvije godine... u ovoj sam dobila 8 kg i vratila se na staru tezinu odmah poslije poroda.. imam dvoje prelijepe i zdrave djecice, a i ja se super osjecam.. ni u jednoj trudnoci nisam imala komplikacije, a porod prirodni prvi puta 4 sata, drugi 2 sata... ocito sam veeeelika sretnica 😊😊😊
175 cm 😀
uh leba ti poljubim :-D koliko si visoka aleksandra? :-)
neverovatno je sta zensko telo moze da izdrzi :) svaka cast sto si se vratila u formu :)
Sa 63 kg zatrudnila... sa 130 kg isla rodit 😊
kako 67kg?
Ako se žena bavi sportom i zdravo hrani posle prve trudnoće, nema razloga da se brine da nešto neće biti u redu sa narednom trudnoćom. Svaka žena je različita, kao i svaka trudnoca. Neke žene se ugoje 10 kg, neke 25kg kao ja. Bitno je da se posle trudnoće vrate na normalnu kilažu, kao što sam se i ja vratila sa 88kg na 58 kg. Tokom cele trudnoće imala sam dobru krvnu sliku, beba je lepo napredovala, a sad posle 6 meseci vozim bajs, rolere i osećam se kao da nikad nisam ni bila trudna. Kilaza u trudnoći je individualna stvar, bitni su medicinski nalazi i činjenica kako se trudnica oseća. Mnoge žene drže dijetu u trudnoci, i zbog toga im se javi manjak kalcijuma, zubi i kosti stradaju, koža im posle porođaja postane previše suva i naborana. Držanje vitke linije u trudnoći što je danas trend, nije uvek u službi lepote i zdravlja mame a kamoli bebe.
To je tvoje lično iskustvo i hvala Bogu pa je sve prošlo kako treba. Međutim, ti kao jedinka nisi relevantna, ovdje se govori o naučnoj studiji u kojoj je učestvovalo 100.000 žena. Neke su dobro prošle a neke ne, tako su i nastale brojke koje se spominju u textu, što i jeste svrha naučnih istraživanja.
Ipak, uz dužno poštovanje, dobiti 30 kg je stvarno previše, ali i držanje dijete je katastrofa, jednostavno treba biti umjeren.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
U prazničnim danima, mnoge bebice će prvi put probati hranu sa roštilja. Pročitajte zanimljive recepte i savete kako da im pripremite ukusan prvomajski obrok »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »
Oporavak traje od četiri do šest sedmica »