Komentari za tekst "Čime sve može biti izazvano krvarenje u trudnoći?"

Komentara
8
Ostavite komentar
Cao svima. Pre nedelju dana uradila sam test za trudnocu i veoma sam se obradovala kad sam videla da sam trudna sa obzirom da sam prvo dete abortirala. Po mojoj proceni trudna sam negde oko 5 nedelja ali mi se posle 7 dana kasnjena menstuacije desilo krvarenje nije crvene boje i nije obilno, sasvim malo i nesto kao sluz roze boje koje je trajalo 2 dana ali ne po ceo dan jednom dnevno samo. Interesuje me da li je to nesto strasno i da li je neka imala slicna iskustva. Jos uvek nisam isla kod dokotra jer sam van Srbije,molim vas ako neko znas ili je imao slicnu situaciju da me posavetuje.
Imala sam obilna krvarenja u 5 mesecu trudnoce, uzrok je bio pucanje krvnog suda na grlicu, krvarenje je zaista bilo obilno ali je veoma kratko trajalo, dok se presvucem, istusiram, dodjem do bolnice nema ni tragova krvarenja, sanirali su to nekim rastvorom i nisam imala kasnije problema... Krvarenja nisu bila bolna ni opasna... :) Sada sam 9 mesec i cekam porodjaj... 😍
i zaboravili ste preteci pobacaj!!!kada mozete imati i kontrakcije i pocnete krvariti,ali uz terapiju i obavezno lezanje trudnoca se moze odrzati!!!
Takodje postoji krvarenje u prvom trimestru zbog niskog nivoa progesterona, pa se uzimaju lekovi i mora se mirovati..
Izvinite, a ono kada postoji hematom ili cista, pa rastu zajedno sa plodom i onda ili plod unisti cistu, ili obrnuto?
ja sam imala krvarenje u 12toj nedelji trudnoće zbog hematoma uz inekcije progesterona i utrogestan od 200mg krvarenje je prestalo
Postoji i krvarenje izazvano pucanjem kapilara koje je takodje bezopasno sem u slucaju da se stvori u veci hematom. Cijelu trudnocu imam takva krvarenja ali srecom nisu nimalo opasna bila. Nisu pracena bolovima i ima tek po koja kap ali mislim da bi i na to trebalo skrenuti paznja trudnica.a da se ne prepadnu kao ja prvi put kad mi se to desilo.
To se i meni desavalo do 18 nedelje , nisu tacno mogli utvrditi zasti dolazi do tih blagih krvarenja predpostavljali su da su kapilari i ponovilo mi se opet sinoc jedna kap u 27 nedelji sam.Iako sam se susretala sa tim zabrinuta sam i jedva cekam 17h da idem kod doktora ne mrdam iz kreveta.Jesu li se tebi desavala krvarenja do kraja trudnoce .
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Svaki porođaj je priča za sebe i predstavlja posebno iskustvo za svaku majku »
Bolne bradavice, grebkanje, nespavanje, napadi gladi, konstanta žeđ su samo neki... »
Dečija koža je osetljiva, štitite je kremom za sunce i tokom prolećih dana »
Predstavljamo vam osam narodnih lekova za umirenje kašlja i izbacivanje šlajma »