Komentari za tekst "Hrono ishrana: Kako mršaviti posle restrikcije?"

Komentara
7
Ostavite komentar
Umerenost je najbolja dijeta. Imala sam 80 kg, za dve godine sam uspela da skinem visak od 20 kg I to pre 8 godina. Kilogrami se nisu vratili, iako sam u medjuvremenu otavila cigarete ( nisam se ugojila ni grama), zatrudnela, rodila sina ( u trudnoci se ugojila samo 10 kg koji su odmah po porodjaju nestali). Ali zato se postuju odredjena pravila. Nema prejedanja, poslednji obrok je do 19 h, ujutru obavezno prvo dorucak I to uglavnom zitarice, za uzinu obavezno voce, rucak normalan, vecera isto tako. Slatko ne svakog dana I ne obilno. Eto, ukratko to je to. Jedem I hleb, I meso, I proteine I ugljene hidrate. Zdrava sam I nista mi ne fali, I pritom godinu dana dojim sina. Kljuc zdravlja je umerenosst u svemu. Pozdrav
Moja beba ima tri meseca ,a vec mesec dana sam na hrono i izgubila sam 7 kg.Dijeta je fenomenalna bukvalno nikad nisam gladna svima je preporucujem.Jedina stvar koja moze biti problem je uskladiti obroke po satnici uz malu bebu ali uz dobru organizaciju se sve postize.Takodje nemam vremena za fizicku aktivnost jedino sto dolazi u obzir je setanje.Ko doji svoju bebu pstoji rezim i za dojilje tako da svi mogu da je se pridrzavaju..
Meni je pre trudnoce dosta pomogla UN dijeta. Tu je apsolutno sve dozvoljeno, samo je bitno da se ako se npr. za rucak jede meso pola porcije se jede i za veceru. Prvi put kada sam je drzala brzo sam smrsala i kilogrami se nisu vratili. Posle toga sam ostala trudna i u trudnoci nisam vodila bas racuna i ugojila sam se malo vise... Sada nakon tri meseca od porodjaja imam 5kg da skinem i da se vratim na staru kilazu i opet sam krenula sa tom dijetom. Toplo je preporucujem svima koji vode borbu sa viskom kilograma, jer dijeta nije teska i nema gladovanja. Inace da napomenem ni prvi put nisam pored nje imala nikakvu veliku fizicku aktivnost jedino setnja.
Dijeta bez ugljenih hidrata je jedino sto je meni stvarno pomoglo a nema sta nisam probala. Umereni treninzi u teretani i takva ishrana i za 2-3 meseca sam skinula 12 kila. Ni prebrzo ni presporo. Sad imam opet viska jer sam se skoro porodila i krenula sam opet sa tom dijetom. Nadam se da ce biti uspesno i ovaj put s obzirom da pored bebe nemam toliko vremena za vezbanje...
Ima na internetu sve o ovoj dijeti ( ishrana bez ugljenih hidrata ) da sad ne pisem roman ovde :-). Uglavnom,zabranjen je hleb,testenine,voce,mlecni proizvodi... zvuci tesko ali kad se covek pozabavi ovim nacinom ishrane tek onda vidi kolike su mogucnosti i sta se sve moze pripremiti za jelo. Ne,vise ne dojim tako da se sada mogu posvetiti skidanju kilograma :-).
Moze li jeleovnik te djete?
Takodje sam se skoro porodila i znacilo bi mi da se oslobodim suvisnih kilograma, jer kao sto rekoste pored bebe nestizem da vezbam ni u snu : )
Da li dojiš?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Svaki porođaj je priča za sebe i predstavlja posebno iskustvo za svaku majku »
Bolne bradavice, grebkanje, nespavanje, napadi gladi, konstanta žeđ su samo neki... »
Oporavak traje od četiri do šest sedmica »
Dečija koža je osetljiva, štitite je kremom za sunce i tokom prolećih dana »