Komentari za tekst "Ovo su pravila zdrave ishrane"

Komentara
9
Ostavite komentar
Moj sin ima sedam mjeseci sada.Jednom prilikom smo otisli kod mojih,sjedimo za stolom pijemo kavu kad moj tata hop malom kasiku secera u usta,ja sam poludila.Odmah sam skocila i isprala djetetu usta,njih je iznenadila moja reakcija,trpali bi oni u njeg i cokoladu i smoki,kavu razne gluposti.Najzalivije je to sto ga nesmjem sa njima ni na sekundu ostavit. Glupo al tako je.
Evo ja zivim 15 minuta od centra grada pa imamo domace i pilice,gice,curke, i proozvodimo svoje povrce. Ali ni to nije organsko kad je bio rat i sve je zagadjeno oko nas. I kako ja sutra svom detetu da branim i virsle i pastete i ne znam sta sve kad sam i ja sama to jela i jedem,ne kazem svaki dan ali ponekad. Jednostavno ne zivimo vise u vremenu kada je sve bilo zdravije i drugacije. . .
Na ovakvu temu,nigde zena nema,verujem da je pola i nije procitalo,ali zato kad je u pitanju sex,i kako ne biti debela,tu polovina zena zeljno iscekuje svaki komentar!
Meso i mlecni proizvodi? Tim kancerogenim otrovom samo neupuceni i dalje truju svoju decu! Pogledajte odlican dokumentarni film o hrani “From farm to fridge“ (Od farme do frizidera).
http://youtu.be/99LxOCMgD-w
Neka, samo vi izvedite dete da pase, moje ce da jede ribu kao sav normalan svet :)
Stela upravo tako..Hranite se zdravo a mi cemo "nezdravo " kancerogenim stvarima i eto svi happy.
Slazem se donekle... Ali isto tako, ni povrce i voce nije nista zdravije ukoliko se ne uzima organsko ili sami proizvedemo u basti neprskano. Na zalost, ogroman broj ljudi nema gde to da posadi i uzgaja...
Ma daj bre koje su ovo fore?? Samo vi jedite trave i ostale gluposti a pustite nas "nenormalne" i "trovace" da na miru hranimo sebe i nasu decu "kancerogenim" mlecnim proizvodima i mesom!
Uzalud govoris. U Srbiji se vecina uvek pravi pametnija od strucnjaka i tera inat. Nije mi samo jasno kakav je to roditelj koji hrani dete onim sto je dokazano kancerogeno. Hej! Kancerogeno! Znaci ne mora, ima alternativu, ali nece zbog tradicije?! Posle kada oboli ce traziti preko medija novac za terapiju u tom istom inostranstvu kom nisu hteli da veruju.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
U prazničnim danima, mnoge bebice će prvi put probati hranu sa roštilja. Pročitajte zanimljive recepte i savete kako da im pripremite ukusan prvomajski obrok »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »
Oporavak traje od četiri do šest sedmica »