Komentari za tekst "Nacionalna nedelja podrške dojenju"

Komentara
21
Ostavite komentar
[b][url=http://ar.rogervivierlove.co/vivier-%D8%B1%D9%88%D8%AC%D8%B1-%D8%A3%D8%AD%D8%B0%D9%8A%D8%A9-%D8%B1%D9%8A%D8%A7%D8%B6%D9%8A%D8%A9-c-6.html]cheap sneakers for women[/url][/b]
[b][url=http://www.rogervivierlove.co/ar/vivier-%D8%B1%D9%88%D8%AC%D8%B1-%D8%A3%D8%AD%D8%B0%D9%8A%D8%A9-%D8%B1%D9%8A%D8%A7%D8%B6%D9%8A%D8%A9-c-6.html]cheap sneakers for women[/url][/b]
Divota od komentara! Hajde sad kazite i da je ad ili kravlje mleko zdravije od onoga sto vam je priroda dala!
Kako da ne 👎🏻
Nekome jeste. Priroda nije uvek najzdravija!
ja sam prvo dete dojila samo 3nedelje sama je odbijala sisu.presli smo na dohranu u savetovalistu su mi rekli kako mi je mleko vodeno i nije kvalitetno, bez obzira sto je bilo dosta mleka.drugo dete sam dojila dva meseca isto su mi i za njega rekli kao i za prvo.a sad trece dete lepo dojim bez obzira sto imamo samo 6dana najlepsi osecaj je kad beba sisa.i ja mislim duze od god.dana da nema potrebe da se doji vise, vec onda samo cvrsta hrana.pozdrav
Podrska i pohvale za sve mame i koje doje i koje ustaju nocu da pripreme mleko i sterilisu flasice, jer se majka bori za svoje dete, ako ne doji bebu iz nekog razloga ne znaci da je ta zena manja majka od one koja doji. Ja dojim 9 meseci, ali moja svekrva nije imala kap mleka i to je nije ucinilo manjom majkom. Majcino mleko jeste nezamenljivo ali prosto kada iz nekih razloga zena ne doji treba je duplo vise ohrabriti. Pozdrav za sve mame i bebice :-*
Mislim da dojenje vise od 12 meseci nema poente vise uopste.
2 god je previse a kamoli vise.Ne razumem to nikako i ne podrzavam.
mog decaka dojim 13 meseci i uopste nije bilo lako, ali posle svega, kada vidim njegovu radost nije nista tesko. tek sada zna da pokaze koliko uziva dok siki.
nastavljamo dalje, sve dok decko bude zeleo.
svako dete je za svoje roditelje najsrecnije i ima blazen pogled samo za mamu i tatu,moja beba kada sisa ima blazen pogled ,i tata je tu pa gleda i mamu i tatu ,bitno je da su nam bebe zive i zdrave .nemate samo vi dete pobogu ;-)
Imam najsrecniju bebu na svetu koja je na dohrani, i nema tog blazenog pogleda ni na jednoj sisi, kao sto moja beba gleda mene i svog tatu. Tako da - ne preterujte vise sa tim.
Dijana, niste razumeli šta sam htela da kažem. Nikoga ne osuđujem, iznosim svoje iskustvo. Svako hrani svoje dete onako kako može i smatra da je najbolje.
blazen pogled bebe na majcicinim prsima ,nesto neprocenjivo .
i moj decak je radostan i srecan i ako ne siki vec je na ad!
dojim bebu 5 ,5 mes od prvog dana,i dojicemo do 12 mes .jer posle 12 mes je dete a ne beba a mislim da nema potrebe dojiti dete preko godinu dana.
nemam nista protiv ,za moj pojam je to previse ,svako ima pravo na misljenje svoje.sto se mene tice dojite do 10 -e godine dete .
ne vidim sta moze bebi/detetu da skodi ako duze sisa.Naravno da mora da jede drugu hranu,ali umesto recimo solje kravljeg mleka zasto da ne posiki moje mleko?Nadam se da cu imati mleka da dojim mog malenog makar kad nisam na poslu dokle god hoce.
stariji brat je sisao do 8 mes i sam odbijao da sisa a ja do 6 i nisam htela vise da sisam tako mi kaze mama ,ali prosto se jezim kada vidim decu od po 2-3-4 godine kako sisaju ,tu nisu deca kriva ,meni je pedijatar reko da od 10-og meseca svedemo sisanje na ujutru i uvece ,tako do 12 mes pa prekid dojenja jer tada postaje dete ,nije vise beba i vec moze da jede skoro sve .
Slazem se, ja bih isto dojila do 12 meseci najvise jer mislim da je preko toga nepotrebno i cista navika. Ali moje dete je htelo do 6 meseca i to je to.
Svaka cast zenama koje doje i 3 godine ? A sta one koje nemaju mleka ???
moja svekrva nije imala ni kap mleka, jednostavno i to se desava istina retko ali se desava. ja dojim vec osam ipo meseci i prestacu kad napunimo godinu. misljenja sam da je stvarno previse dojiti dete 2-3 god. nek su nam bebe zive i zdrave a kako ce neko hraniti svohe dete nek sam donese odluku.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Farbaju se za Veliki petak i često danima krase trpezu »