Komentari za tekst "Da li se ukida BG Bebi klub?"

Komentara
40
Ostavite komentar
Jel zna neko na koji broj se zove za paket? Porodila sam se u Visegradskoj al nisam dobila paket, niti sam dobila nesto da popunim?
Porodila sam se 14.01.2016.Bg paket nismo dobili.Popunila sam neki listic i rekli su mi da ce me zvati ,medjutim niko se nije javio .Da li neko zna sta se desava sa Bg paketima?
I ja sam se porodila pre 4 god..u NF. Nista zivo sem reklama nisam dobila...sad opet treba da se porodim za mesec dana, i bas me zanima dali cu ista dobiti???
Porodila sam se 15.03.2015 u Narodnom frontu. Kada smo izlazile iz bolnice nije bilo paketa ali smo zvali na broj telefona koji su nam dali i za par dana je bilo paketa. Paket smo uzeli 23.03.
I mi cekamo paket, jos od 25.02. (N. front)
Postalo je besmisleno svakodnevno proveravanje da li imaju paketa za taj dan, jer odgovore unapred znam "Pozovite za sat-dva", a onda "Nema paketa danas. Pozovite za par dana...". Ove proste recenice ce mi bas nedostajati kada konacno odustanem...
Kome u Gradi mozemo da se obratimo za ovu prevaru?
Porodila sam se 28.02.u frontu, nismo dobili paket :( Dali su nam broj telefona na koji mozemo da se informisemo da li su paketi stigli..
Ja sam se porodila 18.februara ,rekli sumo da vise nema paketa
03.02.2015. sam se porodila u Visegradskoj, rekli su m da nema paketa jos od nove godine....... :(
Ja sam se porodila 10.11.2014.u narodnom frontu i nisam dobila bg bebi paketic.. :(
Ja sam se porodila 17 maja ove godine u Visegratckoj i dobila sam paket nije bio kao sa prvom cerkicom nju sam rodila pre 2 god ali nije bio los.U svakom slucaju hvala im:-)
porodila sam se krajem juna 2014 u narodnog fronta, po izlasku dobila paket na otpustu. kesa je bila velika i puna, možda su tu bile i neke manje potrebne stvari, ali poklonu se u zube negleda, jer u nekim drugim gradovima u Srbiji porodilje ne dobijaju ništa.
U julu 2014, u Misovicu, par flajera i uzoraka, dva mala paketa becutan pelena, becolino kupka, cucla, flaster, dr plant kreme i vl.maramice. :-/
Ja sam se porodila u septembru,a paket nisam ni videla,i sa prvim detetom u gradskoj bolnici takodje ali smo dobili paket,u kom nije bilo ni pola od toga sto neke mame navode u komentarima! Stvarno sramota! Ovakvim stvarima nema kraja...
Ocigledno neko treba da se pozabavi ovim!? Citam kom mama, i to je sramota sta se radi. Uzimaju od porodilja i ono malo sto sleduje, sramota da neko otvara te pakete(sto je ocigledno), oni treba da su isti za sve porodilje u Bg-u, ostalim se izvinjavam posto ne znam sta sadrze! Ja sam se porodila u aprilu u Misovicu, kesu tj dzak nisam mogla da podignem a unutra je bilo sve sto je neophodno,neka mama je vec nabrojala sta sve ima unutra!
Treba ih prijaviti! Sram ih bilo!
Porodila sam se u septembru u Zvezdari a kesu smo dobili pre par dana zvali su nas iz bolnice a u kesi ni trecina sto je nekada bilo.

U julu je bila neka crkavica od paketa, nista nismo dobili, par kozmetickih preparata, pelene baby love vel.1 koje su u startu bile male i jedne becutan vel.2.. benkica, cucla i portikla.. Sramota!!! Drugarica u aprilu dobila troduplo vise..
meni 'zapala' 2009-ta kada jos nije bilo paketa i sad avgust ove god kada su ga smanjili....
Ja sam se porodila u decembru 2012 i na dan otpusta dobila sto neko rece kutiju kao od tv punu svega i svacega, u maju 2015 mi je termin sa drugim detetom i bas se bzv osecam kada znam da se sada dobija nista naspram onoga sto se nekad dobijalo! SRAMOTA!!!
U Zrenjaninu ni 2010 ni 2014 nije bilo nikakvih "dzakova" a standard nam je mnogo nizi nego u Bg.I opet smo preziveli!Sta se zalite?!
Ja sam se porodila 14 jula ove godine u Visegradskoj i paket sam dobila odmah po otpustu.Nije bio veliki kao kad mi se jetrva porodila 2012,ali puno znaci.Pelene,vl.maramice,neseser,kreme za bebu i mene,sapuni,dve benkice,dude,glodalica,to je sve bilo u paketu.A van njega dobila sam i neki cd i puno brosura i to je bilo odvojeno i uz to carapice za bebu :-)
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Svaki porođaj je priča za sebe i predstavlja posebno iskustvo za svaku majku »
Bolne bradavice, grebkanje, nespavanje, napadi gladi, konstanta žeđ su samo neki... »
Uvek slušajte svoje telo i pružite mu negu i pažnju koju zaslužuje »
Recept za neverovatno ukusnu tortu koja se pravi za samo 10 minuta »