Komentari za tekst "Upoznajte dečaka koji se igra samo igračkama koje mu je napravila mama"

Komentara
11
Ostavite komentar
Vidi ga, kako je sladak! Svaka cast, ne prepoznaju svi roditelji detetova interesovanja. P.s. Nasa beba se isto zove Dusan! :)
ucite vi samo decu na bankomate :D
Bilo je interesantno posmatrati mališana kako pomno prati čika Brku kako kuva.U vreme, kad druga deca počinju da pričaju o kucama i macama, ovaj dečačić je rekao da čika Brka kuva patlidžana. Glavica mu upija informacije kao sunđer. Kod sirupa za kašalj se sam odlučio za onaj sa "C vitaminom" jer je pročitao flajer sa nepunih 5 godina
To je moj kumic Duki....moj ponos i dete za primer......ljubi te i voli tvoja kuma Sneza.....
Mame sve mogu.
Svaka cast.
Bravo bravo bravo
Sve pohvale za trud, posvecenost i kreativnost, kao i ekonomicnost.
Bravo!!!
Prava mama posvecena svom detetu! Hvala na idejama dace Bog jos malo i ja cu se tako truditi da ucinim zanimljivijim detinjstvoj svoje bebe... :-)
Nas su nase divne vaspitacice podstakle na ovo. Svaki vikend smo mi kao roditelji imali domaci da napravimo kuci nesto sa detetom..od muzickih instrumenata, saksija, sesira, raznih igracaka i sve to od kartona i plasticnih flasa i dete nam je prosto bilo odusevljeno tim. Onda smo poceli da pravimo sami ne vezano za vrtic i verujte da se vise igra sa tim igrackama koje su daleko od savrsenosti nego sa kupovnim najskupljim. A da ne pricam o neprocenjivom vremenu dok sve to pravimo zajedno...mada moram priznati nekad treba bas puno zivaca :)
Ovo je divno!! svaka vam cast!!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
U prazničnim danima, mnoge bebice će prvi put probati hranu sa roštilja. Pročitajte zanimljive recepte i savete kako da im pripremite ukusan prvomajski obrok »
Jaja su lako kvarljive namirnice te je neophodno voditi računa o nabavci, pripremi i konzumiranju »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »