Komentari za tekst "Argument ove majke ZA vakcinaciju se ne može opovrgnuti"

Komentara
93
Ostavite komentar
Ovo je tuzhna pricha iz 2 razloga .
Ako je istinita ,zbog toga kroz shta je moralo da prodje to dete i njegovi roditelji.
Drugi razlog je taj shto je upotrebljena u prilog obavezne vakcinacije i u nipodashtavajucjem tonu prema " primitivnim "roditeljima koji odbijaju da vakcinishu svoju decu, a da pri tome sama pricha govori o tome da nam je situacija u zdravstvu losha,shto svi znamo, da je bolest bila pogreshno dijagnosticirana, da se infekcija u medjuvremenu razbuktala i da je dete na kraju spasheno od strane savesnog lekara.
Vakcine ne shtite nikoga od bolesti, nas od bolesti shtiti samo jak imuni sistem. Nekada dok je Torlak kao nash institut radio pravile su se koliko toliko vakcine sa malim brojem zdravstvenih incidenata,za vakcine se chekalo da dete malo poraste i nisu punjene hazardnim materijalima kao shto je zhiva ili aluminijum i broj vakcina je bio od 3 do 5. Ko sada da svoje novorodjenche da ga vakcinishu koktelom stavilo ga je na ruski rulet. lichno sam chula Billa Gattes a kad je rekao da cje uspeshno smanjiti prenaseljenost planete vakcinama. Isto sam svedok kako proganjaju savesne lekare zato shto su digli svoj glas protiv vakcina.
Poshto oprechna mishljenja postoje bilo bi ipak dobro da se roditelji ne zaplashuju i ne ismejavaju nego da im se dozvoli da odluchuju o vakcinaciji svoje dece!
Moj sestric je pre dve god umro, posle 13 god mucenja...hranjenja na sondu, pelena...imao je tacno 18 godina...vakcinisan onim sto je bilo dostupno od 1995te...za vakcinaciju sam definitivno...a bolest u narod unose posledice bombardovanja a ne vakcine...
Evo primera iz ne tako daleke prošlosti,
moja prababa je rodila 14 toro dece. 7-moro je preživelo. Moja baba 5-toro i svi su preživeli, naravno vakcinisani. Sada treba da mislimo ono što se često ponavlja svuda, da su ljudi nekada bili zdraviji. Oni koji su preživeli jesu jer je najbolja selekcija, prirodna selekcija. Mislim da je mnogo manji udeo rizika pri vakcinaciji nego pri prirodnoj selekciji.
Pozdrav svima.
Bravo!
Divno osmisljen tekst :-)
Sigurno ce uticati na one koji se dvoume.
Cisto sumnjam da je ovo "ispovest", vise lici na neki sastav za peticu. Naravno da ima dece koja su dozivela tu bolest, ali ima i dece koja su ostecena od te a i nekih drugih vakcina.
Da ne postoji internet,svi vi koji ste protiv vakcina ne bi ni beknuli,ne bi ni znali sta je vakcina,ovako se kao informisete,procitate neki clanak,ne znate ni sta ste procitali,i odmah krene razmatranje.Ma ko vam leci dete,kad se prehladi,razboli,sta mu dajete da pije,cime mu skidate temp.ako smo dotle dosli da mi roditelji odlucujemo da li cemo da vakcinisemo decu ili ne,e stvarno smo jadni!A to samo mogu da razmatraju oni roditelji cija su deca zdrava,nose po pet pari patika,jer mogu da hodaju,jedu sve,jer mogu da jedu,idu u vrtic,jer mogu da idu,trce,jer mogu da tece,smeju se jer mogu da se smeju,takvi roditelji zive nasmejani i vedri,i naravno da mogu da razmatraju dal ce primiti ili ne vakcine!A oni roditelji koji gledaju svoje dete kako lezi,ne moze da trci,kako spava,jer ne moze da se smeje,kako ne izlazi iz kuce jer ne moze,nikad nije stalo na noge,nikad nije probalo patike,e ti roditelji bi dali sve i zivot samo da vide jedan osmeh svog deteta,ne razmatraju vakcine i medicinu.Sramota da vas bude kakvo poredjenje pravite!Znate sta se desava hiljadama km dalje,pravite poredjenje od one dece koja idu gola,bosa rade zajedno s roditeljima,zive u kolibi,i sa nasima gde im je sve na tacni,gde se u 15god voze skupa kola,puse cigare,pije alkohol,u 25 god.ne rade nista,zive od tatine plate,i jure devojke,i uporedjujte njih i onu jadnu decu koja se muce od kako prohadaju.I trebaju u Srbiji deca da primaju vakcine,treba po deset odjednom a ne jednu,da nemaju toliko moderne roditelje mozda ne bi ni imalo razloga za vakcine!!!!
Zao mi je,ali ne vodim se tudjih primera,moje deca su moja,primala sve vakcine uredno,i nisu fala Bogu imala problem ni sa astmom ni sa velikim kasljem....Sve najbolje zelim vasoj cerkici,neka je zdrava uvek,da ne protumacite pogresno komentar!
Moje dete leci homeopata koji je i meni pomogao posle svih tih vaših bajnih doktora koji su mi bubrege razvalili sa antibioticima. Muka mi ke od vaših komentara ko vam leci dete kad zagusti!!! Evo svima da kazem javno , posle 25 godina sa astmom i posle hronicnim bronhitisom koje niko od tih vaših bogova nije niko mogao da izleci ja evo bogami sada vec 15 godina niti se razboleo niti krocio kod tih vaših kasapina!! Moje dete od 9 meseci ima trenutno veliki kašalj i vrlo uspešno je sanirano homeopatijom. A vi slobodno po vašem izboru a meni ostavite slobodu da imam svoj izbor. Na svaku vasu tugaljivu priču mogu vam postaviti bar 30 linkova sa decom ostecenom ili umrlom od vakcina ali to vas neinteresuje kao ni mene vasi lažni podaci koje izvlačite sa organizacija toliko trulih da smrde. Evo bas juce izašao članak ovde u Americi koliko samo smrdi čuveni CDC I KOLIKO MITA UZIMA!!! To su vasi naucni dokazi. Pih!
Mame,imam troje dece.Svi su redovno vakcinisani,zivi,zdravi Bogu hvala.Ne pravite se pametni...
Ajde onda pametnice Alma zasto lekari vakcinisu svoju decu ako su vakcine stetne valjda oni znaju sta je u sastavu vakcine ili si samo ti pametna i setila se da procitas sastav vakcine....
Zasto lepo ne odvedete decu kod drugog pedijatra,ako sumnjate u svog,trazite upute da se urade sve analize,ako ne zele da daju,fala Bogu ima privatnih ordinacija pa svojom voljom proverite dete pre nego sto primi vakcinu,a ne svi krive vakcine a nijedan roditelj od tih nije iskontrolisao detetovo zdravlje pre primanja!
Kakvi tacno nalazi moraju biti da bi pedijatar rekao dajd djete zdravo i da moze da primi vakcinu. Imam dva mj staru bebu. Orimila je jednu vakcinu.mi tad kad smo isli na pregled pedijatrica nije radila nalze..vec samo pregeldala pluca,usi..vidjela kako se beba uspravlaj i tako.neki vise rutniski pregled
.prva mo je beba dajte mi vodilja sto vise
Uzrok su modernim mamama,tome su uzrok draga!?A vakcine nemaju veze s tim,neka deca od rodjena pate sa svakakvim bolestima,a od rodjenja se ne primaju raznorazne vakcine!Sta ste vise zapeli sa tim sastavima,za sve te bolesti koje dodju nakon rodjenja,nemojte kriviti druge,roditelji su krivi,zato sto je u danasnje vreme deci sve dozvoljeno,sve da probaju,da budu u trendu,da ih odgajaju vaspitaci,da ih vaspitavaju bake i deke,roditelji nemaju vremena i zmure na svaku prehladu,na svaki znak da detetu nije dobro,naravno da zmure kad ga i sami ne vide!Nikakve vakcine i cudesa nisu kriva,kriva je Drzava jer je sve prepustila manijacima,na svakom cosku po neko dete nestane,po neko dete puca iz puske,po neko dete...Da ne nabrajam,zalosno je i izgovoriti!Ne radi se sa decom,olako shvatanje je za sve,ako ga zaboli glava proci ce,ako je gladno,jesces kasnije,ako mu je vrucina,neka je,vi morate do grada,ako povraca nista strasno pojelo nesto,ako padne,nema veze daleko od glave,to je problem,kada bi roditelji bili roditelji a ne prolaznici,mozda bi sve ovo bilo manje modernizovano!!!
Draga moja,mislim da je greska u kontroli deteta pred vakcinaciju a ne u samoj vakcini.Mislim da treba da spominjem da sam profesijom usko vezana za zdravstvo.Moj savet je da dobro prekontrolisete decu i privatno u labaratoriji kako bi bile sigurne da je dete sigurno zdravo.Srdacan pozdrav.
neke od nas se ne prave pametne, jednostavno jesu! zahvali Bogu sto nijedno od djece nije rulet vakcine nije ostetio i sto su ti zdravi i da takvi ostanu! ja znam roditelja koji imaju i dokaze i priznanja da je od vakcine dijete stradalo pa sto im vrijedi! da li si ikada procitala sastav vakcine? znas li sto su ti ubrizgali u dijete? razmislite malo, sve ove alergije, astme, i sl. stvari od cega su uzrok???
koje majke imaju i gore i tragicnije price od ove ( nazalost) ali djece koja su VAKCINISANA! samo mogu reci edukujte se, informirajte, ne idite slijepo ko ovce!
Mogu samo da kažem da su suze krenule. Lana 100 godina.. hvala na ovom tekstu..
Ne vidim razlog zasto bebe ne bi bile vakcinisane,ako su njihovi roditelji vakcinisani i roditelji njihovih roditelja i njihovi roditelji a sad odjednom ne treba vakcinisati bebe...ja imam devojcicu staru 3ipo meseca i do sada je redovno vakcinisana i nastavicemo sa vakcinacijom...takodje mi je cela porodica mog supruga u medicini i svi su ZA vakcinu.....Pozdrav svim majkama....
Da bi ste imali argumentovanu diskusiju, stavite i iskustvo majke koja je protiv vakcinacije. Ovako jednostrani, jasno se stavljate na stranu samo jedne grupe ljudi, sto u najmanju ruku nije fer.
Hvala laninoj mami na divnom upozoravajućem tekstu. Lana da si živa, zdrava srećna, velika porasla
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Jaja su lako kvarljive namirnice te je neophodno voditi računa o nabavci, pripremi i konzumiranju »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »