Komentari za tekst "Najveći broj žena ne žali što je izvršilo abortus"

Komentara
6
Ostavite komentar
Osudjujem bilo koji razlog za abortus. nebito jel dijete nije bilo planirano,jer je to ipak jedan mali zivot. ima dosta nacina da se danas zastiti,bolje da se vodi o tome racuna,nego da se ubijaju mala bica koja nisu kriva nizasta.
u zivotu se suocavamo sa hiljadu situacija koje nam okrecu zivot u smeru koji mi ne zelimo, i uvek neko utice na to. pa ne ubijamo nikog zbog toga.
Veliki sam protivnik namermih abortusa, jer smatram da svaka ženska osoba može da se zaštiti. Ali ako se već dogodilo u lošem trenutku, pa šta treba da ga rodi protiv svoje volje, da okrene svoj život u nekom drugom smeru, a ne želite to.
Zato žene čuvajte se, bar danas ima dosta načina.
ja sam ostala trudna sest meseci nakon prvog porodjaja, prvo sto me je ginekolog pitao jeste da li zelim da sacuvam bebu? i to ne jedan ginekolog vec dva, jer sam prvo isla u dz pa privatno. i da sam ja bila od onih koje razmisljaju o tome da li da rodim ili ne, sa tim pitanjem bi me poljuljali sta da radim. a svaka cast tom doktoru koji je rekao ubij to kod kuce a rodi ovo, jer zaista na isto dodje. kada bi se abortusi iz hira naplacivali par hiljada evra abortus ne bi bio kontracepcija
Postoji ona prica kada je zena drugi put zatrudnela i kada je trazila doktoru da joj odradi abortus,on joj je predlozio ( posle mnogo ubedjivanja da odustane od abortusa) da ostavi to dete a da ubije ovo koje vec ima.. Naravno,ona se zaprepastila,a on joj je rekao da je i ta beba zivo bice kao i njeno starije dete,nije bitno koliko je staro.. Kada je razmislila malo bolje,odustala je od abortusa.. :)
Bez jasne zdravstvene opasnosti - to je za mene ubistvo i ne mogu da shvatim. 14.sam sedmica i volim svoju bebicu još od trenutka kad je bila "samo tačkica" na ekranu. Pa to je moja beba, koja će rasti u meni i koju ću kasnije ako Bog da držati u rukama. Nekad smo svi bili ta tačkica a evo nas sada kolike smo. Dok abortirane bebice nikada nisu dobile priliku da rastu i postanu poput nas danas :(
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »