Komentari za tekst "Kako sprečiti prevremeni porođaj?"

Komentara
3
Ostavite komentar
Radila sam sva genetska ispitivanja, kariotipe uostalom i na trombofiliju,.Cak su mi i davali fragmin inekcije u zadnje tri trudnoce.Na kraju mi je hematolog i rekao da to nije uzrok spontanih.Lezala sam u Visegradskoj na odelenju patologije, gde su ustanovili da treba da mi se uradi serklaz, koji nisu nazalos uspeli da urade doslo je do spontanog u 16 nedelji. Obisla sam i privatene i drzavne lekare zadnjih 10godina niko nema predstavu koji je uzrok.Cuvena recenica -kada ostanete trudni javite se pa cemo videti za dalje koja terapija treba da se ukljuci.Pored toga svi brisevi koji postoje da se urade i za mene i supruga pre trudnoce i u vreme trudnoce su dobri.Izvinite na predugackim izlaganjem.
Ja sam imala pet spontanih u razmaku od 16-20 nedelje.Uzrok jeste infekcija ne zna se koje vrste iako su brisevi dobri,ali ni u jednom slucaju mi nije radjen serklaz.Da li neko ima slicno iskustvo.Vec zalazim u godne kada nemam bas previse vremena za cekanje.
Draga Daco, da li ste sigurni da je uzrok spontanih svaki put bila infekcija? Možda bi trebalo da uradite genetske testove na trombofiliju? Razne vrste trombofilije mogu biti najčešći uzrok spontanih pobačaja. ..
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Jaja su lako kvarljive namirnice te je neophodno voditi računa o nabavci, pripremi i konzumiranju »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »