Komentari za tekst "Ne čekajte pozne godine za trudnoću"

Komentara
14
Ostavite komentar
Najbolje vreme za trudnocu je ono kada je trudnoca planirana! A ne kad se prisile na brak zato sto se omaklo. Dzabe vam lepo da vidite mlade roditelje, ako oni ne opstanu zajedno.
Nije ovo bila prozivka na tvoj komentar, nego konstatacija, smatrajuci da se mnogi slazu sa tobom.
Apsolutno se slazem, ima i toga, kada sam napisala da je lepo videti mlade roditelje, podrazumeva se da su roditelji planirali bebu, a ne kao vecina danasnjih devojaka koje se vencavaju sa stomakom, jer se Boze moj omaklo.
dok upoznas pravog, dok prodje vreme, da vidite da li je to za vas. retko koji se muskarac danas vezuje za zenu. a kamoli da ima dete. a Jedva da se ima uslova za to
.
Naravno da ne treba cekati. Nista lepse nego kada vidis mlade roditelje kako setaju dete, a ne sredovecne mame pred klimaksom. Naravno ovo se ne odnosi na one parove koji iz zdravstvenih ili nekih drugih opravdanih razloga nisu mogli ranije da dobiju dete.
Slazem se,da izostavimo one koje nisu zbog zdravstvenih problema mogli!Oni koji se vade na poso i na manjak finansija,nije izgovor,cak sta vise kad dobijes dete,dobijes i zelju i moc da radis za to dete!Ako neko sa 40god.postane roditelj,to dete-deca ne treba samo da se rode,trebaju se izvesti na pravi put,treba se trcati za njima,treba imati snage i pozitivnosti,a da ne pricam kad budu deca imala 10-15god.mnoooogoooo strpljenja i rada s njima,a ne moze niko reci da je lakse u 55-oj god.nego li u 35-oj! Svakoj majci svaka cast,svaka je majka bilo u kakvim god.samo dok setam parkom i ulicama sa jednim detetom u kolica,drugim za ruku,srecem i mlade i starije mame,mogu da tvrdim da su mladje mame spretnije,opustenije,snaznije,nasmejanije deca jure,one za njima,veselije,dok starije mame,deca u kolicima,jedva cekaju da nadju prvu klupu na koju ce sesti!Bez uvrede opet kazem svaka je majka na svoj nacin,samo moje misljenje kao mama dva deteta u 26god.
Kada god se pronadjete spremne za porodicu... e to je i pravo vreme za to!
Samo napred i ne dozvolite da vas obeshrabruju i da vam neko kvari najlepse trenutke u kojom god godinama bile!
Srecno bilo svakoj buducoj mami!
Dobro,apsolvirali smo ovu temu.Svaka od nas ostaje trudna kad moze,nije to nesto sto mozemo danas sa odlucimo i gotova stvar.
Da li je kasno u kasnim 40-tim za treću trudnoću?
Andrijana, ti si tezi slucaj!
Bas kasno za mene, pogotovo kada vec imas dvoje dece. Ti si pred klimaksom ako vec nisi u njemu.
Nije
Slazem se
Kasne 40-te, pojasni? Meni je 37 i treći put sam trudna!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Svaki porođaj je priča za sebe i predstavlja posebno iskustvo za svaku majku »
Bolne bradavice, grebkanje, nespavanje, napadi gladi, konstanta žeđ su samo neki... »
Dečija koža je osetljiva, štitite je kremom za sunce i tokom prolećih dana »
Predstavljamo vam osam narodnih lekova za umirenje kašlja i izbacivanje šlajma »