Komentari za tekst "Odbranite se od dodirivanja stomaka"

Komentara
10
Ostavite komentar
Ja nemam problem sa dodirivanjem, ako je u pitanju moja porodica, rodbina, bliski prijatelji, ali s obzirom da sam radila do 7. meseca, smetalo mi je kada su to radile neke moje kolege. Više mi je smetalo jer ipak nisam toliko prisna sa kolegama, ni ja ne dodirujem njihove stomake. Ja sam se branila rečenicom "Nemojte da mi probudite dete, taman je zaspao", naravno uz širok osmeh :)
Nisam praktikovala da dodirujem trudničke stomake baš iz razloga da se ne ljute ili šta znam... Ja sam sad u osmom mesecu i ni malo mi ne smeta da mi pomaze stomak, ništa loše nema u tome, a ni neprijatnog..
Cista glupost, pa i nepoznatu decu pomilujete po glavi. Ne vidim nista lose u tome.. Preterivanje " odbranite se ", nije to maltretiranje da bi se neko branio.
99% vremena drzim ruke na stomaku (obe :))), pa ako je neko resio da se otima sa mnom oko mog stomaka - samo neka proba :)
bravo,marooo! :)
...i pripremite se za stipkanje, cupkanje, a posebno sto ljudi vole da drze bebu za rukicu...a tek da je poljube...brrrrr
Meni to ne smeta, one koje volim sa njima jedino i imama takav odnos da ga pipnu pa mi je to ook
Ne razumem kako nekome smeta kad mu dodiruju trudnicki stomak. Meni je to totalno simpaticno i za 8 meseci mi nikad nije zasmetalo, cak i ja sama ne mogu da sklonim ruke sa njega.
Od kad sam trudna, baš mi prija kad me neko pomiluje po stomaku, kao da se u tom trenutku ispuste neki hormoni sreće...
Znam da ima žena koje ne vole kad ih diraju po stomaku, ali vas savet da se obuče nešto šire mi se ni malo ne svidja. Pa zašto sebe sputavati zbog drugih ljudi?! Jednostavno treba reći da vam to ne prija ili nositi neku majicu u kojoj ćete se osećati dobro i koja će imati natpis " Nije poželjno dirati, možeš ostati trudan" :D
Obozavam kada me pipkaju po stomaku i beba se odmah javlja, a ja se sva istopim :))
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Ovo je vrlo značajan naučni podvig koji će odrediti budućnost lečenja »
Pronalaženje prave strategije za mršavljenje može delovati kao nemoguća misija »