Komentari za tekst "Najprodavanija dečja kolica u ovoj godini"

Komentara
8
Ostavite komentar
Molim vas,ako neko moze da mi kaze na kom sajtu mogu da nadjem zippy pia kolica? da li se prodaju negde u Subotici? NIKAKO NE MOGU DA IH NADJEM!
Hvala puno, svim mama i onim buducim, na odgovorima, puno ste mi pomogle :-) :-*
Mi smo uzeli kolica 3u1....i super su nam...imas tri nastavka....za bebica kada je mali...za auto i
kada pocne da sedi pa sve do kada hoce da se vozi u kolicima...tako da ti trebaju jedna kolica...poz....
Da li moze mala pomoc, buduci da mi je ovo prva trudnoca i da se meni ni jedna bliska drugarica/rodjaka nije poradjala pa nemam koga da pitam, nije mi bas najjasnije da li postoje kolica samo za male bebe i kolica za malo stariju decu od godine dve, tj.da li mogu da se koriste ista kolica, uhhh malo sam zakomplikovala pitanje, nadam se da ce neko moci da mi odgovori :-)
Pozdrav za sve mame i one buduce
postoje kolica koja se koriste od rodjenja bebe pa do otprilike navrsenih 3 godine tj 18kg. ona imaju mogucnost podesavanja naslona kako dete raste, od lezeceg do sedeceg. a postoje i tzv kisobran kolica za bebe starije od 6 meseci jer imaju najcesce samo sedeci polozaj. dakle, ova prva su obicno kabastija i veca, pa roditelji necesto kupuju jedna a potom i druga, kisobran klica, koja su mnogo manja i laksa za manevrisanje. tako smo i mi :) savet iz licnog iskustva pri odabiru kolica jeste da se obrati posebno paznja na gepek tj da li staju kolica i koliko mesta zauzimaju. veoma bitno kad krenete negde kasnije :) nadam se da sam pomogla.
mogu da se koriste ista kolica,postoji korpa za malene bebe i sportsko sediste za vecu decu pa se moze menjati po potrebi.uglavnom se to i prodaje u kompletu tako.moja preporuka su hartan kolica,skuplja su ali kvalitet je odlican i jednostavna za upotrebu (menjanje korpi,sklapanje,podesavanje cvrstoce amortizera itd).plus se mogu sastaviti kolica po svacijem ukusu,tockove kakve zelite,ram,boja i materijal za korpe i sedista,sa ili bez rucne kocnice itd.
postoje kolica od O-36 meseci, ali imate i ona koja su za malo starije bebe koje vec sede. Moj Vam je savet (dobila sam bebu pre 9 meseci pa je sve jos sveze) da ne padate na marketinske trikove, vec kupite kolica koja su pre svega:
1. ne mnogo teska
2.lako se sklapaju
3. imaju mesta za odlaganje/kacenje torbe
Ono sto je bitno da znate je to da beba, u prvim mesecima posebno, mora biti lezeci okrenuta ka Vama, pa birajte kolica koja i.aju opciju rotacije. vec od 4-5 meseci mali zvrk hoce da gleda svet oko sebe. Nadam se da sam pomogla....Srecno od srca :)
Obicno su to kisobran kolica koja su za stariju decu, mada kada kupujes ako planiras od pocetka da ih koristis bitno je da imaju skroz lezeci polozaj tj. 0 meseci od rodjenja da moze da ih koristis
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Jaja su lako kvarljive namirnice te je neophodno voditi računa o nabavci, pripremi i konzumiranju »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »