Komentari za tekst "Da li vas je lekar ikada pitao ovo?"

Komentara
6
Ostavite komentar
Koliko je samo zalosno da su nam ljekari toliko opali u ocima i da vise nemamo povjerenja u njih. Zaista, trebali bi da budu uzor, gotovo bozanstvo, a oni su nas doveli do toga da smo poceli sumnjati u cijelokupan sistem. Bar Ja. Postali su mi uz politicare najoomrazenija vrsta. Molim Boga da mi vise nikad nece ozbiljnije zatrebati. Cast onom izuzetku od recimo nekih 5-6%, bar kod nas u BiH. Kako da postavi ako jednostavno pitanje kad je diplomu dobio na bog zna kakav nacin, a nedaj boze da covjek pita sam za savjet hahaha, ono istrese se na tebe
Naravno da nije. Na samom početku trudnoće sam se razbolela i rekla doktorki da neću da pijem jake antibiotike jer sam možda trudna ona umesto da me posluša pita me kad treba da dobijem. Pošto je trebalo tek za 5 dana ubeđivala me da ne umišljam već popijem lekove koje mi preporučuje. Sva sreća pa je nisam poslušala. Sad čekamo da na svet dodje naša prva beba.
Pametno!
ne, nije me pitao lekar opste prakse.
kada samo planirali trudnocu,otisla sam kod svog ginekologa,uradila sam sve potrebne analize i uz. kada je gin rekao da je sve ok, ostala sam trudna.
Ne. Onda kada sam ja to izrazila kao zelju i zatrazila pomoc, od strucnog lica...ona me otkacila. Kao ima vremena a ja sam vec tada bila u godinama. Svaki moj sledeci zahtev, za uput, za predloh o analizama se zavrsavao katastrofalno. I na kraju, posle jedne svadje i setanja od doma zdravlja do klinike, posto doktorica moja ne zeli da mi da uput za hormone i salje me kod lekara opste prakse ili privatno, menjala sam je. Svi su mi nju preporucili a eto imala sam jako lose iskustvo, zavlacila me godinu dana
i jos pola me sabotirala...toliko o tome.
Zato sto je u tekstu izostavljena jedna stvar koja u stvarnosti ne funkcionise...
Kada bi odgovor bio "DA, zelim da ostanem trudna", ginekolog vam mozda ne bi mogao prepisati odredjene lekove koji ugrozavaju potencijalnu trudnocu (sto je dobro), ali bi morao da vas posalje na X preventivnih analiza koje su preduslov zdrave trudnoce, a koje bi vise kostale zdravstvo, a za tako sta lekari kod nas nikada ne bi dobili odobrenje.
Dobro je da ste promenili lekara.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Jaja su lako kvarljive namirnice te je neophodno voditi računa o nabavci, pripremi i konzumiranju »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »