Komentari za tekst "Ne branite deci da spavaju sa kućnim ljubimcima"

Komentara
7
Ostavite komentar
Hahahaha, Aleksandra, sve ste preozbiljno shvatili...niko vas nije napao, sve je uredu! Pozdrav! Pravda za kuce, mame i bebe :) ;)
Tačno, imam devojcicu od dve godine i tri mace i ona prosto obožava njih i one se sa njom maze! Zivotinje i mala deca pa to je meni najlepše.
da , jako pametno. pogotovo sad , s proleca, od dlaka ne moze da se zivi. ocigledno pisac teksta nema blage veze o nacinu na koji razmislja pas, jer kad se psu to dopusti , pas vas je podcinio jer spava na istom nivou sa vama. pride da ne pominjem koliko puta polize svoje dupe i pojede svoje govance i da mi spava u krevetu, ne ne ne! ja sam odrasla sa psima, sad imam i bebu i psa al molim lepo svako ima svoje mesto. Zarad dobrobiti svih u kuci. kako vaspitavam dete tako sam vaspitala i psa. jednostavno ne mogu da se rade neke stvari. ne moze da se penje po namestaju jer mu tu nije mesto , tako ni mi ne cackamo psa kad je na svom mestu. da ne ulazim u dalja objasnjavanja, ali sve navedeno je cista glupost. nit se pravi sigurnije dete, cak naprotiv , nit ce pas biti bolji. prava veza izmedju psa i gazde se ogleda u tome sto zaista pas spava dok mu spava i gazda.ako to ne radi, niste mu gazda vi vec on vama. hijerarhija u coporu postoji i ma kako mi mislili da je nasa slatka kuca daleko od toga, pas je ipak izdanak copora. u mom coporu ja sam vodja, i nemam paranoju kad idemo u setnju , ne urlam na psa nit ide negde gde ne treba. isto vazi i za dete. i jednom i drugom u stvari treba oslonac. ne izbegavajte to i da budete a to cete biti ako preuzmete svoju ulogu bilo u porodici bilo u coporu.
zbog sveopsteg nerazumevanja i ne znanja, sto se da primetiti po broju minusa, a da je bas tako ostrasceno , nije. nije dovoljno voleti zivotinje, moraju se razumeti. a to retko ko radi , misle da je ljubav dovoljna. a nije. nekad je potrebno uraditi i ono sto nam nije po volji. ja sam, tj mi svi smo sve svoje pse vodili na dresuru i uradili sve da im bude dobro. volim i svoje dete kao sto volim i svog psa, pa ni detetu ne pustam da radi sta mu padne na pamet, bas zbog njega samog.Zato i kazem da to zajednicko spavanje nije bas tako dobro kako je predstavljeno. Ko razume, shvatice. evo vise nikad necu pisati da ne povredim osetljive duse trudnica, kao da sam ja dete nasla u kupusu. ja vas nisam nit vredjala nit se vama obratila pa se vi niste libili da opletete po meni i nasumicno donesete zakljucak prvo o mojoj "ostrascenosti" a zatim date i sami odgovor na isto. cak i da je tako, zasto bi me bilo sramota-zato sto strasno volim svoje dete i svog psa ? u ovom slucaju vise govori o vama kako ste vi nesto protumacili nego o meni sto sam pisala. a o psima znam malo vise nego pisac teksta. al nema veze, mislite sta zelite. :-)
Slazem se sa vama u vecini stvari...samo ne razumem cemu ovaj ostrasceni ton koji se oseca u recenicama... Necete, ne morate, imate svoje razloge i to je u redu. Nema potreba da zvucite tako ostro, ovo je ipak aplikacija koju posecuju najvise zene u blazenom stanju. :) Prema tome, samo polako... Pozdrav za sve mame!
Ja sam kao dete spavala sa svojim psom ( pticar, veliki pas) i to mi je bilo nesto najlepse. Od kada je uginula od tada ne spavam sa psom (imam drugog), ni jedan drugi pas ne moze da zameni to mesto :(
Divno... za one koji imaju mogucnosti, nema nista lepse!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
U prazničnim danima, mnoge bebice će prvi put probati hranu sa roštilja. Pročitajte zanimljive recepte i savete kako da im pripremite ukusan prvomajski obrok »
Jaja su lako kvarljive namirnice te je neophodno voditi računa o nabavci, pripremi i konzumiranju »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »