Komentari za tekst "Vakcinacija ubuduće i bez pristanka roditelja?"

Komentara
14
Ostavite komentar
Svaka cast za razmisljanje.Ta Drzava nsm i daje mogucnost(kakvu-takvu)da cuvamo tu decu,e sad ko ima mogucnosti ide dalje,ko nema,moramo se pomiriti sa cunjenicom da smo tu gde jesmo...
Zasto onda vodimo decu da se vakcinisu,kad je koliko vidim 90% mama protiv vakcinacije?!
Svako odlucuje za svoje dete,al vakcinacija treba biti obavezna.Necu da gledam i slusam druge mame slusam sebe i radim samo najbolje za svoju decu,to je moje misljenje.
Drzava cije su novine i drustvene mreze prepune roditeljskih zahteva za dobrovoljne donatore kako bi se deca lecila u inostranstvu uvodi obaveznu vakcinaciju iz navodne brige za potomstvom. Tu nesto smrdi.
Inace, meni je ovo ukidanje prava na izbor (bez obzira kakav je vas stav prema vakcinama) latentni vid diktature, deca ovim postupkom postaju "vlasnistvo" drzave.
Za ili protiv,ovo pitanje oko bezbednosti vakcina je jako ozbiljno i nije nesto sto se moze resiti preko interneta,trebali bi da se fokusiramo na resenje umesto na svadjanja.
bitni su im procenti??
po koju samo cenu?!
Sram te bilo drzavo!!!
dibeste , nemacka medicina je najbolja ma vazi . decu pelcujte samo torlakovom vakcinom sve ostalo je proizvod doktora smrti
Meni dete nije poklonila država već ću ga roditi ja i naravno da sam spremna da snosim odgovornost zato što ga NEĆU vakcinisati i spremna sam da ga lečim ukoliko se razboli. Država je spremna samo da nas natera na prisilnu vakcinaciju i ukoliko bilo koje dete oboli od kontraindikacija oni dalje nisu odgovorni, a uvezli su najgori evropski škart od vakcina. E pa neće moći.. Ne moje dete! Po bilo koju cenu
uzas. Ovo je ucenjivanje, ko zna sta su uvezli kad toliko teraju da se deca vakcinisu, pa moraju sto pre da potrose.
De da vidim ko ce to bilo sta da uradi protiv nije volje mom djetetu, de da ga vidim???? Stoko bezobrazna, vakcinisi, dopinguj svoje djete raddi sta zelis , ti si na rangu srednjeg vijeka cujj neces me pitat za misljenje, sta je ovo , feudalno drustv ??
Ispred mene su sve lepo objasnili...
Nadje se 1 korumpirana budala koja donosi zakone za celu naciju.
Zakon mozda jeste iz SFRJ ali zato vakcine nisu!!!
I interesantno je da se u isto vreme u celom svetu trenutno sprovodi ista kampanja tj. Plasi se narod da bi se prisilno vakcinisala deca. Ciji je lobi sad jaci? I zbog cega se ama bas nigde ni u jednom tekstu ne govori o kakvim kaznama je rec i ksko oni misle da ce vakcinisati decu silom? Pa da li ste vi jeli bunike?
Bezobrazluk nad bezobrazlucima!!!
Prvo terorisu trudnice, porodilje..ne isplacuju zakonski obavezne naknade. Sad terorisu decu. U Eu to nije obavezno...
Stvari i oprema za bebe su najskuplje u regionu, uvoze otrovne igracke i nikom nista ne pravdaju, ne polazu racine. Jel se tako podstice prirastaj u Srbiji?
U Jugoslaviji su roditelji imali izbor i zastitu drzave, deca prava ..a danas?! U Jugoslaviji si imao strucnjake doktore, odgovorne ljude...a sad?
Uvozese bofl vakcine i to sve prolazi bez posledica? Ukida se pravo na izbor i na odgovornost a to nije u skladu sa vremenom i kom Zivimo!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Jaja su lako kvarljive namirnice te je neophodno voditi računa o nabavci, pripremi i konzumiranju »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »