Komentari za tekst "Trudničke muke: Promene kojih se nećete rado sećati"

Komentara
3
Ostavite komentar
Sjecam se, pred kraj trudnoce sam brojala sate a kamoli dane jad ce izaci da predtane bol u ledjima i u stomaku, da se mogu posluzit stepenicama a da se ne osjecam ko da sam otrcala maraton i da mogu leci u krevet kako hocu a da se ne namjestam po dva tri sata... Sad mi cerkica ima 4mj, i mogu vam reci, svaki sekund tih slatkih muka se isplatio... Kad dobijete nagradu i najveci blagoslov-cvasu bebicu, nijedna muka vam nece biti teska.... Sve se to zaboravi i kad na porodjaju shvatite cemu i zasto su sluzile te muke, nista vam nece biti tesko... I kroz vatru ako treba samo da bebi bude dobro :)
Svaku muku i bol koju mi priredi moja sad vec povelika bebica je pravi blagoslov za mene!
I mucnina, bol u ledjima, krvarenje iz nosa, poneka glavobolja, nezgodan udarac bebe u besiku, a sad vec i poteze kretanje me samo podsecaju da u meni raste jedan novi mali zivot.
Sa svakom mukom postajem svesnija svoga majcinstva, a moja ljubav je sve veca iz dana u dan.
Koliko je sada vec volim ne mogu da opisem... ovo sto ste nabrojali je smesno sta bih bila spremna istrpiti za njen mali zivot.
Zaista Micika svaka cast...Isto misljenje delimo.Ja sam jako povracala po vise puta dnevno cak i nocu sam ustajala zbog povracanja a sada sam u najlepsem periodu trudnoce i nije mi zao sto sam prosla kroz te slatke muke,jesu slatke ali su i muke.Sve se to da izdrzati,sve za novi zivot.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Deca koja su bila isključivo dojena imaju manju sklonost ka alergijam »
Svaki porođaj je priča za sebe i predstavlja posebno iskustvo za svaku majku »
Zašto je važno promeniti neke navike u vezi sa korišćenjem plastike »
Ključne informacije za sprečavanje gušenja i bezbednost dece tokom obroka i igre »