Komentari za tekst "BEBAC ministru Lončaru: Vakcine ili ostavka"

Komentara
69
Ostavite komentar
Mi ovde ne ostavljamo"kakvo-takvo" misljenje,mi trazimo pomoc da svako dete bude isto ovoj Drzavi.Ne iznosimo misljenje zasto vi ne vakcinisete dete pentaksimom,imate razloga tako i mi,mi se obracamo Ministarstvu Zdravlja,a vi nama...U tome je razlika.DECA SU SVA ISTA NE TREBAMO IH PODVAJATI...I trebamo se svi boriti da da budu ista prava svima.
A da,i nemojte pisati komentare samo da bi iznele vasa misljenja...Mi koje smo pocele vakcinisati decu pentaksimom,boricemo se da to zavrsimo do kraja...Jos uvek nisu odredili jednu vakcinu da bi mogli da spavamo mirno,cas jednu cas drugu,cas mesano...Sve dok je tako i mi cemo,ako ne drugacije bar preko portala Bebac traziti pomoc,jer drugacije ne usvajaju.Zato vas molimo ako nas ne razumete,zadrzite vase negativne komentare za vas.
Slazem se....Svako ima pravo na svoje misljenje....
Necu da ulazim u to koji vas je komentar uvredio, ali ovde svi imaju pravo da ostave svoje misljenje kakvo-takvo, bas kao i vi sto ste ostavili.
Bravo bebac, nadam se da ce se ovo vec jednom resiti.👏👏👏
Imate moju punu podrsku! Bravo Bebac!
Boze kakve komentare pisete vi mame koje ste protiv pentaksima.Mi se ne obracamo licno vama zbog nestasice,zbog zakone koje Ministarstvo Zdravlja menja iz meseca u mesec,ne obracamo se vama zasto vi niste kupovale vakcine...Mozda vase dete nije imalo 1200gr na porodjaju i bilo u inkubatoru 4meseci,svako ima svoj razlog,ako nista drugo do pre 2-3 meseca su bile najbolje vakcine koje postoje(a da nije tako ne bi ih uvozili za decu koja su rodjena posle odredjenog datuma,i tako je)Ne trazimo od vas podrsku,samo trazimo da se sva deca svrstaju kao jedno,i to trazimo Ministarstvu Zdravlja,ne messmo vas koji ste protiv.Zapamtite da je ovo stvar licne odluke,ako imate bilo kakvu primedbu na ovo,obratite se kome treba,i nemojte da budete ogorcene na nas,samo zato sto nam se razlikuju misljena....Ovde se radi o deci Gospodo....
Podrska za Bebac i za Sasu Jankovica koji je reagovao na prituzbe roditelja. Resice se to, Loncar mora da ponudi neko resenje zbog ombudsmana.
Moj sin je rodjen 31.10.2014 u 11,45. Znaci 12 sati pre 1 novembra. Zapocela sam vakcinaciju Pentaximom i jos uvek cekam da nadjem drugu dozu da kupim. U DZ mi savetuju, kao da je to iza coska, da skoknem do Bosne i kupim vakcinu, a ne mogu mu dati ni Infarix hexa jer je greskom sestre drugu dozu Engerix-a umesto sa navrsenih mesec dana dobio sa cetiri meseca. Razmisljam da se ovratim zastitniku pacijenata, ali od svega samo gubim zivce!!!
Iris flower
pocela sam Pentaxim da trazim od 10.januara i nisam ga nigde nasla. Onda sam pozvala DZ da pitam sta da radim i sestra mi je rekla da proverim u dve apoteke i u jednoj sam nasla. Upravo su dobili malu kolicinu vakcina. Otrcala sam momentalno i zamolila da kupim 3 doze ali mi nisu dozvolili, vec mi prodali samo jednu, tako da smo mi vakcinaciju zapoceli 23.1.2015. i od tada nista. Ne znam koliko sam apoteka pozvala od tada trazeci drugu dozu da kupim ... U DZ kada pitam sta da radim mi savetuju da zamislim da ima boginje, da ima dece koja te vakcine primaju jednom godisnje, da nastavim sa trovalentnom ili da skoknem do Bosne i obezbedim svom detetu petovalentnu ako mi je to toliko bitno... Ja sam stvarno zgrozena ponasanjem medicinskih sestara!
Sada cekam da vidim sta ce biti sa svim ovim novim informacijama koje su plasirane od jutros
Danijela, a kako ste uopste dosli do prve doze Pentaxima? Vakcina se daje sa navrsena 3 meseca, sto je u vasem slucaju 31. 01. 2015. a vakcine nema jos od decembra 2014.? Barem ja tako znam, odnosno takva je situacija u niskom domu zdraavlja. Moja beba je rodjena 24.09.2014. i na kontroli sa navrsena 3 meseca, odnosno 24.12.2014. kada smo i trebali da primimo prvu dozu Pentaxima, vakcine nije bilo i dr. nas je savetovala da cekamo jer posle nove nove godine bi trebalo da je bude. I evo do dana danasnjeg, nista
Ja bih ipak ostavku!
Velika podrska za BEBAC!!! Nadajmo se da ce vakcina biti i biti za svu decu. Sramota za drzavu sto su to dozvolili. Mi smo za nasu bebu privatno morali platiti u bg 8000 din, jer iz zdrastvenih razloga bebi vise odgovara pentaksin. A rodjen je 6 dana pre 01.11. Sramota jedna za nasu drzavu.
Hahahaa...evo već mu se tresu gaće od vaših pretnji.
Boli ga bre uvo za vas, važan je keš.
Neka da ostavku svakako,a vakcine nemora NIKAD nabaviti,ucinice mi uslugu :-) !Pozdrav za sve mame koje znaju sta je najbolje za njihovu decu!
Vi gospodjo ocigledno ne znate. Po stilu pisanja bi se reklo da o imunizaciji znate koliko i o teoriji crnih rupa.
Svaka cast! Ministarstvo neka resi problem koji je zakuvalo! U 21. veku nema vakcina!? Postajemo Afrika!
Bravo za bebac i velika podrska u radu!!!!!!!!
kada budem video(videla) da je u razvijenim zemljama obavezno vakcinisanje tada cu i ja moje dete da bodem...Ne znam kako misli da me natera,moje dete,moj izbor..
Micika duso, jos spavas? Nemoj da vjerujes svemu sto ti serviraju Sladjini pesadinci.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Jaja su lako kvarljive namirnice te je neophodno voditi računa o nabavci, pripremi i konzumiranju »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »