Komentari za tekst "Devet meseci nisu znale da su trudne!"

Komentara
7
Ostavite komentar
razumem da zena rodovno dobija i da nema pojma do nekog cetvrtog, petog meseca da je u drugom stanju ali kasnije kada beba pocne dacse mrda i bude nemirna da cak ni tad ne zna to mi nekako nije jasno.. :-/
Kako god,meni to nikako nije jasno da zena bas nista ne primeti.
ovo se desava stvarno! i meni se desilo,dva meseca pred porodjaj sam saznala da sam trudna! nisam nista osetila nosila sam redovne farmerice nista se nije videlo! nije bilo simptoma nista sto moza da nagovesto da se blizi porodjaj !
Zanima me samo zasto ovoliko minusa na komentar? Mozda zato sto je nosila redovne farke do 8. meseca? Stvarno ne kapiram. Kad ce ljudi shvatiti da nismo svi isti...Svako je prica za sebe. Zasto sve mora da bude isto i sablonski?
Moja prijateljica je saznala da je trudna tek u 34.nedelji. Inače zaposlena u laboratoriji kliničkog centra, znači medicinski je radnik. Gojazna je a takodje se dodatno ugojila i stomak se nije isticao. Sve vreme je mislila da leči stomačne tegobe zbog ranijih želudačnih problema i gastritisa. Tek kada su je poslali na UZ abdomena ugledali su već veliku bebu!
Kad cujes ovako nesto tesko je poverovati da je moguce. Da nisamo planirali trudnocu i da mi ne raste stomak mozda bih tek sad saznala da sam u drugom stanju, a 17 sam nedelja :)
Ovo mi nikada nece biti jasno, da do poslednjeg dana ne zna da u stomaku nosi bebu.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Svaki porođaj je priča za sebe i predstavlja posebno iskustvo za svaku majku »
Bolne bradavice, grebkanje, nespavanje, napadi gladi, konstanta žeđ su samo neki... »
Oporavak traje od četiri do šest sedmica »
Dečija koža je osetljiva, štitite je kremom za sunce i tokom prolećih dana »