Komentari za tekst "Ženu zamolili da se pokrije dok doji bebu"

Komentara
28
Ostavite komentar
Ne znam da li ste ikada pokusali da se pokrijete kad dojite dete starije od 3,4 meseca. Pomalo je nemoguce. Beba je skida, gura, buni se. A jos da ne pricam kako je kad je napolju vruce. Ja sam se u par puta zatekla u situacijama kad sam morala da dojim na javnom mestu, naravno veoma diskretno i niko mi nije rekao ni rec. Necu valjda bebu ostaviti gladnu i da place.
Zar je toliko tesko da se stavi pelena preko i resen problem!? zasto bi moj muz, brat, otac, deda... morali da gledaju necije s...?!
silikonske kad izvire i vrte se po pinku i ostalim televizijama 24h,slikanje u toplesima i paparaco lov pevaljki i starleta bez gacica i golih grudi...to je sve ok i zabavno,tabloidi se masovno prodaju,exluziv i u novinama i na tv-u,i to nasoj deci bude uzor. grudi za dojenje i sluze,zato nam ih je Bog i dao a ne za promovisanje erotike,pa ipak svima je normalnije kad sevaju zbog sexipila nego kad i iskoci da bi nahranila gladno dete kome je to izvor i zivota i zdravlja i razvoja.
Neverovatno kakvih zena ima. Ja dojim svoje dete i dojim je ma gde se nalazila. Ako je gladna, sigurno necu odmah da trcim kuci da nekom ne bi bilo nelagodno. Iskreno, samo totalni bolesnik i manijak moze da gleda tako nesto i da mu bude neprijatno. Gola sisa, kad je u diskoteci, to je ok, a ako majka doji svoje dete, to je uzasno! Ma nije nego! A vi majke koje ne dojite i koje ste isfrustrirane do besvesti, svoje frustracije lecite kod psihijatra, a ne napadanjem majki koje samo zele najbolje za svoje dete i ne zele da im dete place do iznemoglosti samo da vama ne bi to slucajno zasmetalo!
Ja svoje dete ne dojim, mada kada bih ga dojila sigurno to ne bih radila u javnosti, zaista mislim da je grubo sedeti u kaficu i dojiti dete cak i pokrivena, ja ne bih. Bebica koja je cak i tek rodjena treba da jede na 2 i po sata i ako ti je stalo da izadjes i izvedes dete imas foru ta dva i po sata. To je moje misljenje, ja ne bih dojila u javnost, ali mi ne bi zasmetali da vidim neku mamu da doji svoje dete..
juce dojila na igralistu..i bas me bilo briga da li ko gleda..bitno da je beba sita!
I treba. Ne mogu da shvatim osobe koje brane drugim majkama da doje u javnosti. Žene se ponašaju kao da nemaju grudi, a muškarci kao da nikada nisu videli u životu grudi kod žena.
BRAVO!!!
Boze me sacuvaj dragi....ja ne mogu da vjerujem kakvih primitivnih zena ima....mada bolje kad razmislim to je ocigledno zenska zavist i ljubomora...ajde muski rod da osudjuje dojenje na javnom mjestu ( mada ni to ne opravdavam ) ali jedna zena da to osudjuje pogotovo ako ima dijete, e to mi ne ide nikako u glavu... sta kao sramota je vidjeti sisu u javnosti ( moram zargonski da se izrazim ) pa gole hodaju ulicom.... i niko ih ne osudjuje jos bleje svi za njima... . a majku osudjuju da bi nahranila svoje dijete...te zene jel' ne trebaju po godinu dana izlaziti vani...dok god doje dijete i eventualno ako bi izasle da programiraju svoju bebu da slucajno nebi gladna bila..... MA MAJKE DOJITE
SVOJU DJECU NA JAVNOM MJESTU I BEZ IKAKVOG POKRIVANJA U INAT OVAKVOM BEZOBRAZLUKU.... A VI
ISFRUSTRIRANE ZENE LIJECITE SE!!!
I ja sam vidjala zene po kaficima da doje ali su prebacile pelenu preko i to je bilo jako diskretno. Ali je jako ruzno kad vidim da zene doje po parkovima, trznim centrima, restoranima i sl. Radite to ali pokriveni i nikome nece smetati
Prvo kafeterija nije kafic, a verovatno nije ni smrdjiv jer je u takvim objektima zabranjeno pusenje, a i ovaj slucaj se nije desio u Srbiji. Slazem se da je sedenje po kaficima u zatvorenom zadimljenom prostoru za dete fuj, ali ne izaci na kafu, rucak negde gde su uslovi ok ili je basta zato sto dojis i mozda dete ogladni, je totalno van svake pameti. Fama oko dojenja u javnosti je uvek postojala samo su vam drage moje informacije sad blize, jer svaka od vas garant dok doji cita vesti, forume ili je na facebook-u.
Nisam ni za stav `ja sam rodila, ja sam kraljica, a moje dete je princ` ! Takve zene su naporne prvo najblizima pa ostalom svetu, ali ga vi sa ostajanjem kuci, sramota je da dete doji u javnosti stvarno preteraste.
Sramota je svasta pricati u javnosti pa pune institucije, novine, tv, forumi...
Nemam nista protiv dojenja na javnom mestu, ali kada to izgleda diskretno.
Ja sam dojila dete ali nikad u javnosti,i uvek sam nasla naciin jer kada sam bila u gradu dojila sam je u kolima u trznim centrima imaju prostorije za dojenje i presvlacenje.svest naroda ne mogu promeniti pa mi je bilo neprijatno da dojim dok bulje u mene a i bebi je vise odgovarala nasa mala intimnost.a beba nikada nije toliko histerisala i bila gladna jer sam uglavnom znala na koliko vremenski jede.i ova beba ne bi iznenada postala gladna da je majka nahranila pre nego sto je krenula iz kuce.podrzavam i dojenje javno ali za mene licno to nije
I ja imam bebu od 4mj. i naravno da se desi da beba ogladni kad smo vani. Također nisam od onih koje "izvale sisu i boli ih ....jer ja sam rodila ja sve mogu i smijem"..pa šta i ja sam ...3 puta...i niti jedno.moje djete nije ostalo gladno uvijek sam nasla diskretan nacin da beba jede. Iskreno ,vi koje se tako postavljate....(bas vas briga gdje i na koji nacin dojite )podosta ste odbojne i iritantne
Ja mislim da je normalno da majka doji svoje dete bilogde da hoce. Ja nisam dojila ali kao sto sam ja mogla da dam flasicu detetu bilokad i bilogde , tako bi svaka majka mogla bilogde da hrani svoje dete.
Ja sam oboje svoje dece dojila po 30 meseci, dakle - pet godina ukupno, i nikada niko nije bio u prilici da mu zbog toga bude neprijatno. Odvratno mi je kad neko doji u javnosti, menja detetu pelenu na mestu koje nije zato predviđeno, skida ga da piški gde god mu je zgodno. Nikog ne treba opteretiti sobom i svojom besramnošću. Nek se pokrije. Nije niki dužan da joj gleda grudi. Ili nek sedi kod kuće.
Osobno me zabole za tebe i tvoju bebu, a nekako naročito za to gde i kako provodite vreme, ako me razumeš, dok god ne dojiš u mom vidokrugu, budući da je to degutatno. :)
Vecu glupost od ovoga za menjanje pelene nisam cula! :D :D :D
vi ste sedeli kod kuce 5 godina onda? uz duzno postovanje,verujte da gresite,ja sam besramna ppsto dojim svoje dete koje sisa na zahtev? ili po vama,ne treba da izlazim iz kuce dok god dojim svoje dete? Besramni su ti ljudi koji gledaju zene koje doje u javnosti,da ne kazem bolesni i izopaceni.Postoje bluze i grudnjaci za to,tako da kad sw doji beba ne vidi se cela dojka,bezbroj puta sam dojila dete i niko nije blenuo u moje grudi a nekolicina ni ne primeti da dojim tad bas.od dojenja se napravila tabu tema,kao da je sramota dojiti dete. a kako detetu od 2 godine objasniti da mora da se strpi do kuce da bi piskilo? ne razumem
ovdje pise da je bilo diskretno a to znaci da nije pokazivala grudi da je svi vide a ti ako si morala sjediti kod kuce trbi niko nije kriv ja osobno izlazim da sa svojom bebom i u soping i tako na kavu i kad izgladni dojim je kome je neugodno nek ne gleda a ne tnam kako mnogima nije neugodno kad gledaju one polugole pjevacice kako im nije neugodno kad neke matorke obuku dekolte do pupka minice a niko a ma bas niko ne kaze im da se pokriju
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
U prazničnim danima, mnoge bebice će prvi put probati hranu sa roštilja. Pročitajte zanimljive recepte i savete kako da im pripremite ukusan prvomajski obrok »
Jaja su lako kvarljive namirnice te je neophodno voditi računa o nabavci, pripremi i konzumiranju »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »