Komentari za tekst "Koje žene ne mogu da doje?"

Komentara
9
Ostavite komentar
Imam 38 god i prije mj dana dobila sam bebu,sto se dojenja tice hvala bogu za sad
je sve u najboljem redu.Mislim da bi svaka zena trebala pokusati a ne odmah u startu odustati bez obzira imala prirodne grudi ili ne.
Dojke mi se nisu promjenile ni u trudnoci ni nakon porodjaja, pokusavala sam svim silama da dojim ali nema mlijeka pa nema, pokusala sam i sa izdajalicom, imala neku elektricnu, jako dobru, i za pola sata izdajanja ima oko 2 ml mlijeka... Stalno sam pokusavala i za nekih 15-ak dana nije bilo ni ta 2ml, samo je stalo :-( . Jako mi je zao sto ne dojim moju curicu, ali hvala Bogu zdrava je i jako lijepo napreduje.
Moram da demantujem sto se tice povecanja grudi. Imam implante ispod misica, a rez je preko bradavice, imala sam jako male grudi, gotovo da ih i nisam imala :) i evo vec trece dete dojim bez problema(prva dva sam 15 meseci)
Drago mi ja sto mogu svojim iskustvom da ohrabrim buduce mame koje su se podvrgle estetskoj hirurgij... Samo napred, svaki pocetak je tezak ali treba biti uporan.
Hvala na informaciji Ana, bas mi znaci jer sam trenutno u 6.mesecu trudnoce i imala sam podizanje grudi sa ugradnjom implanata :) sjajno je cuti pozitivna iskustva. Veliki pozdrav
Iskreno, i meni ovaj tekst deluje čudno, striktno su nas u školici za trudnice učili da oblik i veličina dojki nemaju nikakve veze sa dojenjem (i znam brojne primere oko sebe koji to potvrđuju). Ovo da je teže preko 35 stvarno prvi put čujem, ja sam moje dojila po dve godine sa 36 i 40 godina, bez ikakvih problema.
Divno je dojiti, ali kada nemate mleka a svi vas ubedjuju da je krivica vasa dodje vam da placete. Konstantno se daje podrska zenama koje doje, a zapravo bi trebala podrska zenama koje nemaju mleka a zele da doje. Nisam losa majka zato sto sam svoje dete dojila kratko. Dala sam sve od sebe, pa i tih 30 ml kada je vec mogla da pije 120ml. Ako nista drugo, barem majke bi trebale da razumeju trud i da ne osudjuju. Verujte, osudu sam dobila od majki, ni jednom od dr! A pravdanje! Pravdanje je najgore! Osecate se kao promasaj i to u najranjivijem periodu. Zato, majke ako nemate mleka a pokazale ste dobru volju i nadljudski trud, ne ocajavajte. Uzivajte u svojim bebama, ne verujte pricama da ste losa majka i verujte, detencetu nista nece nedostajati dokle god ima vasu ljubav!
Ponosna sam kao majka sto moju boginju dojim vec tri meseca i nastavicu sve dok budem imala mleka. Taj osecaj je nesto posebno sto svaka zena treba da oseti.
tvoj komentar nije na mestu zbog ovog teksta. verujem da ga mahom citaju majke koje nisu uspele/mogle a jako zelele.
bog mi je svedok da sam pokusala sve. nisam uspela duze od 2.5m. i srecna sam sto je beba dobila i tih 40ml mog mleka koje se smanjilo na 20ml, a pio je 8x vishe tada. imam uske dojke, moja majka nije imala, pa opet nije imala dovoljno. Dal je tu i do genetike stvar ne znam. Mame koje doje misle da je najlakse smuckati AD, e pa verujte da nije lako u raznim aspektima.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Jaja su lako kvarljive namirnice te je neophodno voditi računa o nabavci, pripremi i konzumiranju »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »