Komentari za tekst "Kako da najlakše ostavite cigarete u trudnoći?"

Komentara
9
Ostavite komentar
najsmesnije, i najjadnije mi je kad cujem od trudnica pusaca da ne ostavljaju cigare jer tako skode bebi vise, nego da ih naglo ostavi, jer se nikotin kroz plod cisti, i tako te gluposti...
ma da... inace sam i ja bila pusac 7godina, i ostavila ih u momentu kako sam saznala za trudnocu, i nikad vise ne zelim zapaliti(naravno, nikad ne reci nikad, ali cu se potruditi :) )
sve se moze,samo moras cvrsto odluciti sa zelis!Cigarete sam koristila jos u srednjoj skoli...2006.god.sam ostala trudna I sa uradjenim +poz.testom cigarete sam ostavila I nikad vise nisam zapalila.2007.god.rodila nam se cerkica a i 2014.god.dobili smo batu I nikada ne bih vise koristila cigarete!!Lepo je bilo uz kafu,u drustvu-sve je bilo lepo uz cigarete ali moram priznati da je zdravije I cistije bez njih pogotovo tu gde su deca!!!!Samo odlucne I jake zene mogu ostati dosledne svom stavu.Ne,ne I ne!!!Recite zbogom cigaretama,zbog vase dece!
nema smanjivanja,samo nagli prekid radi viseg cilja!
Ohhhh .... ja vam se divim . .
😕
ja nisam bila tolko aktivni pusac . . suprug i ja pusili jednu kutiju zajedno dva dana nekada i tri . .
medjutim kada sam ostala trudna ima dana kada ne zapalim ni jednu ali dok isto tako mi dodje da moram da je zapalim ili cu da puknem ..... 😐😐😐 . . nisam ponosna na to ali eto . .
Aktivan sam pusac 7 godina. Ali, cim sam saznala da cekam bebu ostavila sam cigarete... vec 8 meseci nisam ni jednu jedinu zapalila.
bilo bi dobro i da se ne vracas na njih i posle porodjaja
Bila sam pusac 20 godina, kutija dnevno, bez dana pauze.Dan kada sam saznala da sam u drugom stanju nisam zapalila cigaretu. Sutradan ujutru, prva jutarnja kafa, zelja za cigaretom nikad veca.Palim cigaretu, povlacim jedan dim, I u trenutku osecam toliki sebicluk, pogledam cigaretu I kazem samoj sebi:"Sebicni kretenu, da li je moguce da zbog svog j.....g zadovoljstva unistavas tek stvoreno bice velicine pirinca."otvorim prozor I bacim je.Otada je proslo 3 godine I nikad je vise nisam zapalila.
svaka cast,ja sam bila pusac samo tri godine pre trudnoce,saznam za trudnocu i pocnem postepeno da smanjujem,tek krajem treceg meseca potpuno prestala,sanjala sam cigarete tokom cele trudnoce ali vise zapalila nisam.Sad imam bebu od 6 meseci,ne pusim ali sanjam ih jos uvek,kad vidim na tv u da neko pali cigaru kao da osetih ukus prvog dima:-) Ne dam se:-)
Svaka cast !


Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Farbaju se za Veliki petak i često danima krase trpezu »