Komentari za tekst "NS: Bez epidurala zbog manjka anesteziologa"

Komentara
8
Ostavite komentar
Eto i to smo docekali! Srbija ima radnih mesta a nema ko da radi. Pa nije valjda da iz cele zemlje nema njih dvoje troje koji bi se preselili u NS radi posla? Ili bas mora da bude iz Novog Sada sa medicinskog fakulteta u Novom Sadu??? Nego bagra nece ni oglas da otvori....
jeste problem deficit anesteziologa, ali je jos veci problem što epidural porodilja moze dobiti do, recimo, 8 uveče kada je kraj radnog vremena, a za vikend i praznike da ne govorim! Sramota.
Pa to je zbog deficita anesteziologa.
ja sam juce primila epidural koji ne ide u kicmu, nego kao preko kanile na boku. Ne da Srbija nije u dobrom veku, nego mi se cini da je univerzum promasila. Jos babici nije bilo jasno zasto odbijam uporno epidural (poradjaj od 24 sata), dok joj nisam rekla da necu iglu u kicmi. Frapirala se zena. Ali jbg mesto dogadja Stokholm.
ja sam se porodila nedeljom tad nema anesteziologa i nisam dobila epidural. a radnim danima od 22 h do 07h ne radi anesteziolog.
Anesteziolozi su najmanje od svih specijalista placeni kod nas a u svetu veoma trazeni i cenjeni. To je objektivan razlog zasto oni masovno napustaju Srbiju a zemlja ih ne stimulise dodatno da ostanu ovde.
strasno ko da zivimo u srednjem dobu!
sramota,a mi smo kao u 21 veku.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Farbaju se za Veliki petak i često danima krase trpezu »