Komentari za tekst "SZO zahteva pojačanu vakcinaciju protiv malih boginja"

Komentara
7
Ostavite komentar
O vakcinama ne znam sta da mislim, bas zato sto znam dva slucaja i to u svom okruzenju na koja su vakcine ostavile posledice. I to nisu izmislili roditelji da bi neko bio kriv, vec su lekari porvrdili. Zamislite koliko vakcina se unosi u organizam, a iz godine u godinu sve ih je vise. Treba covek da se zapita kako to deluje na imunoloski sistem deteta koje je tek rodjeno sa svojim imunim sistemom. S druge strane, ne mozemo ni da ne vakcinisemo svoju decu s obzirom na sve veci broj bolesti koje nas snalaze
najcudnije su mi mame koje te vakcine odbijaju, a koje decu hrane strogo bas po smernicama SZO. dakle, za jedno slepo verujes toj organizaciji, za drugo slepo verujes internetu. malo licemerno i prema svom i tudjem detetu.
Vakcinisala sam dete i onda kada sam vakcinu morala da nabavim 200 km dalje jer je u bg nije bilo. Placanje necu ni komentarisati, ali nemogucnost da se vakcina nabavi je ponizavajuca. Moje dete je rodjeno mesec pre ,,uvodjenja" reda i prava na to ko ima a ko nema prava na vakcinu. Zar to nije diskriminacija, isto godiste a jedno dete sme i moze da primi a drugo neka se snadje? Zao mi je sto smo i ovo precutali kao i mnogo toga!
Zar mislite da ce vakcina sprijeciti da se dobiju boginje? Pa sva djeca ih preleze a autizmu nema lijeka
kako vam nije zao da gledate malo dete koje ima morbilu.ne mojte da dozvolite tako nesto.vakcinisite svnju decu.
Milena,udara drzava i roditelje po dzepu. Kazna 50.000 ako odbiju vakcinisanje a neki ce i platiti i nece vakcinisati...
Potpuno se slazem.Zasto se igrate sa decijim zdravljem i zivotom,vakcinisite decu.Treba kazniti roditelje koji svesno skode detetu.Drzava uvodi neke zakone da roditelj nesme dete da udari ni po dupetu,a za ne vakcinaciju nema veze.Ovo je haos sta se radi u nasoj zemlji.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Svaki porođaj je priča za sebe i predstavlja posebno iskustvo za svaku majku »
Bolne bradavice, grebkanje, nespavanje, napadi gladi, konstanta žeđ su samo neki... »
Uvek slušajte svoje telo i pružite mu negu i pažnju koju zaslužuje »
Recept za neverovatno ukusnu tortu koja se pravi za samo 10 minuta »