Komentari za tekst "Sigurni znaci da si papučar!"

Komentara
7
Ostavite komentar
Не живи се момачки и девојачки живот кад ступиш у брак. У браку треба имати неки договор,а не само како један каже. Зна се шта је улога жене,а шта улога мушкарца. А што се тиче друштва и излазака,и ту треба имати границе,јер се бракови најчешће због тога распадају. А кад жена не би имала неки свој став била би без икаквих права и била би слуга куће.
Ja takodje smatram da zbog prevelike' slobode' i zene i muskarci unistavaju brakove i razvode se ,ne trude se dovoljno da zajednica uspe vec samo razmisljaju kao jedinke.Mislim da je to poteklo sa zapada jer
je njima cilj da sto manje porodica postoji,sto manje dece,najbolje bi bilo kad uopste ne bi postojali.A mi kao vrlo pametan narod pokupili smo sve najgore sa zapada.Sloga,postovanje,tolerancija,ljubav i konstantno da se oba supruznika trude da ovo drugo bude srecno,uspeh u braku zagarantovan.
Svaka cast na komentarima,tekst je debilan do bola!Volim da citam neke novosti na ovom sajtu,ali u poslednje vreme se mogu procitati takve nebuloze da se zapitam sta ja radim ovde?!
Ja se u potpunosti slazem sa ovom temom i smatram da su ovo znaci papucarstva. Zensko sam, ali nikad svom muzu ne bih radila nista od ovih stvari i ne bih dozvolila da dodje do toga. Svako treba da ima pravo na svoj zivot i svoje odluke. Naravno ako je to obostrano u braku.
mislim da "tate" kako ih nazivate zapravo ne bi ni trebali da se provode ili sta vec jer se ne provode ni mame..tako da tu ne postoji nikakvo papucarstvo...ako neko nije spreman za brak ili to da ima dete onda jednostavno ne treba da se zeni..osim toga sloboda nije ono da radim sta hocu ..sloboda je zrtvovati sebe za one koje volis.i ako imaju zajednicki facebook to je zelja i jednog i drugog a uglavnom je zelja muskaraca.a za ostalo i treba da razmislja kako ce zena da reaguje jer mu je zena .
Teodora potpuno se slazem sa tobom...
koje gluposti.Sve shto ste nabrojali je takva glupost da nemam rechi.Josh samo niste dodali da treba da ima shvalerku jer ko je ona da joj smeta sa kim ce on da se vidja.Zbog ovakvih glupih stavova sve je vishe razvoda.Svi hoce neku slobodu i da budu nezavisni...to nije brak.Brak je timski rad i kompromis.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »