Komentari za tekst "Otrovne materije u opremi za decu nisu pronađene u Srbiji"

Komentara
15
Ostavite komentar
Dajte spisak!!!!! Molim Bebca da se izbori za spisak!
Ako već u tekstu članka stoji sledeće: U APOS-u su uvereni da štetnih proizvoda ima i u Srbijii i ističu da je potrebna hitna reakcija nadležnih, od kojih zahtevaju da primenjuju princip predostrožnosti kada je u pitanju regulisanje opasnih hemijskih supstanci, jer za određene hemikalije nema bezbednih nivoa koji se mogu postaviti. Nemojte nam vređati inteligenciju naslovom: Roditelji, ne paničite. Istraživanje u kojima su analizirane opreme za bebe i u njima pronađeni otrovne hemikalije, nije rađeno u našoj zemlji! KAKO DA NE PANIČIM KAD STOJI U TEKSTU DA SE TI PROIZVODI MOGU KUPITI I U SRBIJI?! DAJTE VEĆ JEDNOM SPISAK SVIH PROIZVOĐAČA I SPORNIH PROIZVODA!!!!
Vazno je da nam je ministar prva vest u svakom dnevniku ili vestima....JADNA nam je zemlja kad ih zabole za nasu decu...sinoc onaj iz carine ili kog vec organa truca nesto,nista ga nisam razumela.vredjaju nam inteligenciju.ali treba da ustanemo svi a ne samo da pisemo komentare.sta je sa vakcinama pentaxim?sta je sa infanrixom?imam bebu i deckica,razlika je 1,5god.jedan je dobio infanrix,drugi pentaxim.ne mogu ni za jednog ni za drugog da nadjem.SRAMOTA!!!!niko nista ne zna?moje prvo dete je rodjeno 2004 i ne secam se ovakvih stvari,a imam ih troje...hocemo tacne nazive tih proizvoda!!ako treba svi pred vladu,dok ne dobijemo odgovore!!
Ja mislim da su oni kasnije pod pritiskom(kao i sve u ovoj zemlji) promenili izjavu!!!!E sad niko nije glup da ako kazu uzet iz drugih zemalja...pa sve zemlje imaju manje vise slican program!!!!!Moje pitanje je ako je u zemljama a EU tako,boze me sacuvaj sta je tek ovde!!!!
Jer ima neko da se obrati roditeljima??????????Recite nam sta i kako je,da znamo sta smemo da koristimo nasoj deci....Sve sto se koristi u zemljama EU koristi se i kod nas,zato recite nam sta ne smemo da koristimo za decu.
Kuda ide ovaj svet. I gde je humanost? Sve se vrti oko novca gaze se i nevini decji zivoti samo da se zaradi. Ma muka mi je vise od cele situacije! Kukaju natalitet mali pa sta rade da omoguce njegov porast!!! I nasta ovo lici zasto pravite budale od nas riditelja dajte proizvodjace i jasne nazive!!! Pa ako takvih stvari ima u EU pa kod nas ih je 10× vise.
Nisu pronadjene u Srbiji,jer nisu ni trazene!Sve je to mafija,verovatno mnogima ne odgovara da se takvo istrazivanje sprovede i kod nas.Ne sme na ovom da se zavrsi!
Nek Bebac izvrsi pritisak na nadlezne organe da se otkrije koji konkretno proizvodi su u pitanju. Pomenuto udruzenje potrosaca nek ne unosi nervozu medju roditelje ako nema konkretne podatke!
Na zalost, jos jedan dokaz da imamo lose organizacije za zastitu potrosaca :( Ako je cilj APOS-a bio da se skrene paznja nadleznim institucijama, zasto se to radi kroz medije i zbunjivanjem naroda?! Meni se cini da je ovo bilo hvalisanje APOS-a kako ucestvuje u evropskom projektu. I to je ok, ali ne na ovaj nacin. :(
Sramota!!!!Hocemo nazive!!!!!!
Dzaba nam sve kad nasa zemlja uvozi sve iz EU....
Pa neka kaze onda koji su proizvodi u pitanju iako "nisu" iz Srbije. Sramota i vredjanje ovo malo inteligencije sto je ima u ovom wc-u od zemlje.
Ako je hitno sto drzava ne odobri to odmah,deca su u pitanju.I posle se svi pitamo zasto svaka druga osoba ima rak.Nek urade sve analize i neka kazu sta je kancerogeno a sta ne,da mi roditelji znamo sta smemo da koristimo nasoj deci.Sve drugo interesuje nase politicare ali dobro nase dece ne...Sramota...Zastitite neduznu decu,zasto da nam deca obole.
Zasto se ne objave proizvodi u kojima su pronadjene opasne supstance?Koje su to pelene i slicno? Ovako mogu samo da sedim i panicim.
Dajte nam tacne nazive marke ili firme. Koje pelene? Koje bodice, cucle...?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Od sada voćne gumene bombone možete napraviti i same kod kuće! »
Spoljne infekcije uha mogu se dogoditi i ako je ušni kanal deteta oštećen upotrebom štapića za uši »